Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet, hogy rájöjjek, hogy mi velem a gond, hogy nem találok párt?
Felnőtt férfi vagyok. Volt néhány párkapcsolatom, de javarészt egyedül voltam. A leghosszabb idő 2,5 év volt, de még régebben. Mostanában nem jön össze 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolat, de az is ritka.
Biztosan van velem valami gond, hogy nem szeretnek belém a nők. Általában randikig jutok és utána vége.
Arra gondoltam, hogy keresni kellene valakit, akár itt is, aki eljönne velem egy "randira". Aztán pedig elmondaná őszintén, hogy mi a véleménye rólam. Mi az amin szerinte változtatnom kellene...
Jó ötlet?
Szóval így akarsz befűzni egy csajt? Oké, mondjuk kreatív...
Ennyi erővel az eddigi partnereket miért nem kérdezted meg?
Nem a befűzés lenne a cél.
Azért mert cikinek érzem. Ráadásul valamelyest fontos számomra a véleményük, és ezzel kissé megaláznám magam. Így tuti, hogy nem lenne folytatás. Persze valószínűleg így sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!