Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez jó ötlet, hogy rájöjjek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó ötlet, hogy rájöjjek, hogy mi velem a gond, hogy nem találok párt?

Figyelt kérdés

Felnőtt férfi vagyok. Volt néhány párkapcsolatom, de javarészt egyedül voltam. A leghosszabb idő 2,5 év volt, de még régebben. Mostanában nem jön össze 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolat, de az is ritka.

Biztosan van velem valami gond, hogy nem szeretnek belém a nők. Általában randikig jutok és utána vége.

Arra gondoltam, hogy keresni kellene valakit, akár itt is, aki eljönne velem egy "randira". Aztán pedig elmondaná őszintén, hogy mi a véleménye rólam. Mi az amin szerinte változtatnom kellene...

Jó ötlet?

2020. okt. 24. 22:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

Szóval így akarsz befűzni egy csajt? Oké, mondjuk kreatív...

Ennyi erővel az eddigi partnereket miért nem kérdezted meg?

2020. okt. 24. 22:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem a befűzés lenne a cél.

Azért mert cikinek érzem. Ráadásul valamelyest fontos számomra a véleményük, és ezzel kissé megaláznám magam. Így tuti, hogy nem lenne folytatás. Persze valószínűleg így sem

2020. okt. 24. 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy randi alapjan max egy pszichologus mondja meg hogy milyen viselkedes amivel lerombolod a kapcsolataid de valszeg ez meg neki is keves idő
2020. okt. 24. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vicces, de nem hiszem, hogy elérné a célját. Ha mindketten tudjátok, hogy ez nem randi, csak egy teszt(remélem, vagy olyan korrekt, hogy megmondanád), akkor úgyse úgy viselkednél, mint egy randin. Meg egy randi alatt nem is valószínű, hogy kiderülne. Kivéve, ha nagyon ronda vagy, vagy büdös, vagy ilyesmi. De akkor még 1-2 hónapig se jutottál volna a többiekkel 🤷 Mégiscsak egyszerűbb lenne az eddigieket megkérdezni.
2020. okt. 24. 23:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonló probléma miatt egy hasonló kérdés már bennem is megfogalmazódott, csak én lány vagyok. Írj nyugodtan, ha szeretnéd megvitatni velem a témát. :)
2020. okt. 25. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!