Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond, miért nem találok évek óta senkit?
32 éves vagyok, egy Észak-dunántúli közepesebb méretű városban élek. Itthonról dolgozom vállalkozóként, hetente többször sportolok, konditerembe járok meg bicajozok. Szeretek bulizni is, szinte minden hétvégén megyek valamerre az ismerőseimmel. Utazgatni is szeretek, külföldre, belföldre egyaránt, szóval azt se mondhatják hogy unalmas lennék.
Egyedül élek, nincs gyerekem, se balhés exfeleségem. Mások elmondása szerint annyira ronda se vagyok, mondjuk magas se, ez úgy tudom nagy hátrány újabban, 173cm vagyok.
Viszont nem értem, lassan 5 éve hogy vége lett egy 6 éves kapcsolatomnak, nem találok senkit, egy egy csókig eljutok, meg volt valaki akivel 4szer lefeküdtem, de ezen kívül semmi. Az ismerőseim nagy részének sincs senkije, viszont ők legalább azért évente egyszer kétszer találnak valakit akivel tudnak kavarni, bár nekem nem ez lenne a célom, mert szeretnék újra együtt lenni valakivel, de elszomorít kicsit hogy másnak megy, nekem nem, mintha el lennék átkozva.
Mit kéne csinálnom? Netes társkeresőket is próbáltam, de semmi eredmény, csak önbizalomromboló. Más korombelinek is ennyire nehezen jön össze egy normális kapcsolat?
"Szeretek bulizni is, szinte minden hétvégén megyek valamerre az ismerőseimmel."
Nálam itt már ki is esnél rögtön.
"Itthonról dolgozom vállalkozóként, hetente többször sportolok, konditerembe járok meg bicajozok. Szeretek bulizni is, szinte minden hétvégén megyek valamerre az ismerőseimmel. Utazgatni is szeretek, külföldre, belföldre egyaránt, szóval azt se mondhatják hogy unalmas lennék."
Ezek jók és jól érzékeltetik hogy nem vagy egy otthonülős arc, ugyanakkor én azt tapasztaltam hogy önmagukban az ismerkedésben ezek nem tudnak segíteni, ha nem tudod megmutatni őket.
Ahhoz hogy legyen egyáltalán esély beszélgetni kell lányokkal tehát az hogy én pl hetente az egyetemi oraimon, a munkahelyi kozos kávézóban, az edzőteremben, a falmászóteremben, a jóga órán stb. vagyok ezek önmagukban nem sokat segítenek, ha nem kezdek beszélgetést valakivel. Én azt tapasztaltam hogy a lányok nagyon ritkán kezdeményeznek direktbe, ha vmi ferfimodell vagy a férfiak felső 1%ában akkor lehet, de erre alapozni kb olyan mint lottózni. Még ha teszel is neki a teremben lehet hogy többször összenéztek vagy kicsit közelebb hozzád választ gyakorlatokat (hangsúlyozom az hogy egyszer ott edz melletted az még nem szerelem:D), de direktbe odajönni szinte biztos nem fog.
Ugyanez a helyzet a barátokkal bulizással is. Egy átlag férfinak van mondjuk egy 5-8 fős közeli baráti társasága ez kb csak férfiak, esetleg rajtuk keresztül pár lány, be lehet látni hogy ebben azért ismerkedés terén hamar körbe ér a dolog. Nyilván itt is vannak szerencsés esetek ha pl az egyik barátod olyan hogy mágnesként vonzza a nőket és így mindig többen jönnek oda mondjuk egy bulin akikkel te is tudsz beszélni, de ez megint egy esetleges dolog és viszonylag ritka.
Ennek alapján két opció lehet. (1)Mozogni körökben, építeni egy olyan viszonylag nagyszámú és sokoldalú baráti/haveri kört amin keresztül újabb meg újabb lányokkal tudsz találkozni ( mert pl házibulikon mindig hozza xy a valakijét, aki szintén hozza a valakijét).
(2) A másik hogy ha nincs ilyen társaság akkor proaktivnak kell lenni az egyébként izgalmas életedben és kezdeményezni kell. Odamenni a lányhoz a kávézóban, az edzoteremben, az egyetemi órán, a munkahelyen stb. Nyilván ez marha nehéz és jár egy csomó valószínű buktával.
Én ebben nem vagyok jó és sose voltam, nők terén az életem mindig akkor volt a legerősebb amikor a legnagyobb és legizgalmasabb társaságban tudtam mozogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!