Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez új csajozási módszer?
Ferfi azt irja a tarskereson hogy long term partnert keres tehat komoly kapcsolatot, 1-2 randiig eljatsza a komolyt majd mindenfele elozmeny nelkul felhiv magahoz?
Eddig 2x volt ilyen
Tehan csak d.ni akar
Mindig is voltak olyanok akik a csillagokat is leígérik az égről csakhogy dughassanak. Ha megmondaná, hogy csak dugni akar akkor nem foglalkoznál vele.
Amúgy meg XXI. század csillagom! 150 randiig kellene várni az első együttlétre???
"majd mindenfele elozmeny nelkul felhiv magahoz"
Felmentél hozzá? Vagy csalódtál a nagy álomban, és nemet mondtál?
"1-2 randiig eljatsza a komolyt majd mindenfele elozmeny nelkul felhiv magahoz?"
1-2 randi nem elég előzmény ahhoz,h felhívjon magához?
Vagy hányszor 5-10x kéne találkozni, mire sor kerül rá?
Én komoly kapcsolatot keresek, de nem szoktam sokáig húzni halasztani,h valakit felhívjak magamhoz, és nem feltétlen kell szexnek történnie azonnal,simán összebújva is aludhatunk egymás mellett, de ha meg is történik, az még nem jelenti,h csak ezt akartam volna. Mondjuk én eleve olyan alkat vagyok,h valamennyi érzelem kell nekem a szexhez,csak úgy dugni egy vadidegennel nem tudnék. De akivel már többször is találkoztam,és volt egy-egy mélyebb beszélgetés, meg összebújva aludtunk egymás mellett,az biztos,h jobban be fog indítani. Ha tényleg komolyat akarok valakitől,annak része a jó szex,a szeretkezés is, ha ilyen téren nem passzolunk,akkor az eleve nem fog működni hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!