Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a gond, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond, miért nem találok évek óta senkit?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, egy Észak-dunántúli közepesebb méretű városban élek. Itthonról dolgozom vállalkozóként, hetente többször sportolok, konditerembe járok meg bicajozok. Szeretek bulizni is, szinte minden hétvégén megyek valamerre az ismerőseimmel. Utazgatni is szeretek, külföldre, belföldre egyaránt, szóval azt se mondhatják hogy unalmas lennék.

Egyedül élek, nincs gyerekem, se balhés exfeleségem. Mások elmondása szerint annyira ronda se vagyok, mondjuk magas se, ez úgy tudom nagy hátrány újabban, 173cm vagyok.

Viszont nem értem, lassan 5 éve hogy vége lett egy 6 éves kapcsolatomnak, nem találok senkit, egy egy csókig eljutok, meg volt valaki akivel 4szer lefeküdtem, de ezen kívül semmi. Az ismerőseim nagy részének sincs senkije, viszont ők legalább azért évente egyszer kétszer találnak valakit akivel tudnak kavarni, bár nekem nem ez lenne a célom, mert szeretnék újra együtt lenni valakivel, de elszomorít kicsit hogy másnak megy, nekem nem, mintha el lennék átkozva.

Mit kéne csinálnom? Netes társkeresőket is próbáltam, de semmi eredmény, csak önbizalomromboló. Más korombelinek is ennyire nehezen jön össze egy normális kapcsolat?

2024. febr. 24. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
alacsony vagy 180 alatt nincs élet.
2024. febr. 24. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Alacsony a francokat!
2024. febr. 24. 16:44
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
173 cm átlagos, nem alacsony. Itt mással van probléma. Talán nem olyan nőknél próbálkozik, lehet a személyisége nem túl vonzó.
2024. febr. 24. 16:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Az lehet a baj hogy nem merek odamenni, félek a visszautasítástól. Neten meg nem írogatok rá ismeretlenül senkire a Facebookon, mert én is utálom ha ismeretlenek megtalálnak. A társkeresőkön viszonylag sok kedvelés jött régebben, de ott meg vagy vissza se írnak, vagy nem jutottunk el a találkozásig. Tudom, a való életben kéne, erre kéne valamit kitalálnom.
2024. febr. 24. 17:52
 15/16 anonim ***** válasza:

" lassan 5 éve hogy vége lett egy 6 éves kapcsolatomnak"

Itt a baj. Az a baj, hogy azóta változtak a lányok elvárásai, most már csak a 185 centi feletti pasikkal jönnek össze. Meg kell várni amíg a divat visszamegy 180 alá.

2024. febr. 24. 21:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15 és lapátállú, acélfaxú, vadászszemű olasz viking mediterrán római gladiátor spártai modell looksmaxxer geomaxxer blackpilltudatú macsónak is kell lenni ugye? Megmondta 39fincel és társai
2024. febr. 24. 22:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!