Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyenkor mire gondoltok?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik, kb pár hetente vagyunk egy térben és mindig összenéztünk, szemeztünk. Viszont volt valakim, így mindig gyorsan elkaptam a fejem. Sosem csaltam meg senkit és már az miatt is rosszul éreztem magam, hogy ránézek másra. Ez kb fél éve így megy. Talán most már kevésbé. Viszont közben egyedülálló lettem egy hónapja. Ilyenkor már annyira fura hogy eddig nem mentem oda hozzá hogy már hülyének gondolhat? Vagy félénknek? Vagy ilyen helyzetben a nőknek eszébe szokott jutni az is, hogy talán van valakije és ezért nem kezdeményez? Tehát van még azért esély? Most kb pont egy hónapja nem voltunk egy helyen, de kb 1-2 hét múlva ismét leszünk.ma 08:54
1/6 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá, hívd el a szünetben kávézni, aztán kiderül.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, így tervezem. Legalábbis a lényeg, hogy beszélek vele. Csak kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor automatikusan el vagyok könyvelve félénknek vagy talán gondolt rá hogy lehet valakim. Mondjuk tudom... hülye kérdés, mindenki más és más.
ma 09:01
3/6 anonim válasza:
2
Igen, ezt így nem lehet megmondani..
Be kell próbálkozni, aztán ha mélyebb beszélgetésre is sor kerül, akkor elmondhatod, hogy még egy előző kapcsolat lezárásán kellett dolgoznod, emiatt nem léptél felé.
4/6 anonim válasza:
Az ismerkedés elején majd el tudod mondani, hogy kezdettől tetszett, de akkor még volt valakid. Közben eljutottatok a szakításig, és egy ideje szingli vagy.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Pont ilyesmire gondoltam én is. Hát...szurkoljatok. Mondjuk amilyen szerencsés vagyok, biztos hogy pont most lett barátja nem rég :D
ma 09:45
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg tetszettél neki, mai világban már könnyű kideríteni, hogy most van e valakid vagy nincs , úgyhogy lehet tisztában volt vele. Meg lehet tetszik is neki, ha nem rögtön támadtad le, hanem eltelt már egy kis idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!