Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felhívott ma magához egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívott ma magához egy lány ma estére, elindultam (egy másik városból) tömegközlekedéssel, majd írt, hogy komolytalan vagyok, hogy nem kérdezem meg a pontos címet, és letiltott. Én hibáztam?

Figyelt kérdés
tegnap 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha elindultal akkor hova indultal cim nelkul ??? Igen hibaztal 🤷‍♀️
tegnap 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Eleve hova indultál cím nélkül?

Másrészt, könnyen lehet hogy nem is csaj volt, hanem szintén valami incelnek nem volt más programja péntek este. Vagy valami PUA mester tesztelt valamit az online ismerkedéssel kapcsolatban, "női" szemmel.

tegnap 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy a pontos cím miért nem volt fontos? Na, mindegy. Te tudod...

Annyira sürgős volt a közösülhetnéked?

tegnap 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Duplán is hibáztál: a címet nem kérdezted, cím nélkül pedig nyilván nem a kocsiddal vagy taxival mész tehát még csòró is vagy.
tegnap 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Volt baj a lánynál IS
tegnap 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Cím nélkül hogyan és hova indultál?
tegnap 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Jaja, s pontos cím nélkül mégis hova akartál menni? 😂

Haver, alapszabály, mielőtt elindulunk előtte telefonon beszélünk a másik emberrel - 2 perc telefonos beszélgetés alatt több benyomást szerzel a másik emberről mint 100 levélből.

tegnap 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Mekkora simp-nek kell ehhez lenni hogy egy nő igy ugráltasson fölöslegesen egy férfit(?)
tegnap 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Mit nem lehet érteni? Elindul a másik városba, a pontos címet ráér megkérdezni.
tegnap 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!