Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vágyaid.hu vélemények? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vágyaid.hu vélemények? Miért komolytalan az összes nő az oldalon?

Figyelt kérdés

Már egy ideje fent vagyok ezen az oldalon, viszont kíváncsi lennék hogy a többi ember milyen véleményen van ezzel az oldallal kapcsolatban.

Azt veszem észre, hogy rengeteg nő kamu képpel van fent, ezután azt is megkérdőjelezem, hogy ők valóban nők-e? Valaki férfi hozott már innen össze találkozót? Szerintem elég kapós képeim vannak kint, viszonylag sokan megnéznek egy nap, valakik rám is írnak, de amikor a találkozó szóba jön, akkor szépen lassan eltűnnek a kiszemeltek.

Az érme másik oldalára, azaz a nők véleményeire is kíváncsi lennék, akik regisztrálva vannak az oldalon.

21/F

2023. nov. 12. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%

Rengeteg a kamu ami szerintem nem kamu profil emberektől, hanem a rendszer generálja a pénz kicsalása érdekében.

Nekem pont holnap lesz onnan egy találkám, de van egy elég régóta tartó beszélgető partnerem is akivel fogunk találkozni, de csak barátság alakult ki.

F

2023. nov. 12. 23:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Hm, érdekes. Mennyi ideig beszélgettél az illetővel?
2023. nov. 12. 23:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja és még egy kérdés. Te előfizettél?
2023. nov. 12. 23:27
 4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy maga az app/oldal feljlesztői oldalról teljesen korrektnek és etikusnak tűnik. Nagyon sokat fejlődtek, és próbálják a legjobb élményt nyújtani. Más helyeken ha nem fizetsz elő, akkor el is lehetetlenítenek bármilyen üzenet írásától. Ez nálam respekt
2023. nov. 12. 23:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Ingyenes felhasználó vagyok, 2 napot.
2023. nov. 12. 23:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, remélem még írnak páran! A holnaphoz sok sikert :)
2023. nov. 12. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:
24%
Amelyik nő normális és értelmes, az pillanatok alatt talál párt, szexpartnert meg még annál is gyorsabban. Csak a selejt szorul rá, hogy társkeresőzzön.
2023. nov. 13. 07:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok a kamus, női profil mögött egy pasi van általában. Konkrét találka előtt minden nő vagy nem ír vagy lemondja vagy közbe jött valami. Olyan netes képeket kuldozgetnek amiket mások küldték korábban. Volt olyan is hogy a férj készített a feleségéről akt képeket és női profilról irogatott. Mikor rá jöttem akkor fenyegetőzött, pedig semmi olyat nem írtam. Csak azt hogy ismerem! Valóban ismertem. Persze a felesége semmit nem tudott az egészről. Ilyen ez az oldal! Unaloműzős buznyákos oldal.
2023. nov. 13. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bárki, aki kinéz valahogy, simán talál bármikor szexpartnert szórakozóhelyen vagy ismeretségi körben, nem fog egy ilyen oldalra felregisztrálni. Minek? Ilyen kifejezetten szexpartner oldalakon max prostik vannak, másnak semmi szüksége rá.
2023. nov. 15. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

21 évesen ne a társkeresőn keresgélj szerintem.

Annál még az is jobb ha random ráírsz valakire facen vagy instán.

De ott vannak sportesemények,mozi,nincsenek haverjaid?

Társaságban könnyebb ismerkedni is.

2023. nov. 15. 11:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!