Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyaid.hu vélemények? Miért komolytalan az összes nő az oldalon?
Már egy ideje fent vagyok ezen az oldalon, viszont kíváncsi lennék hogy a többi ember milyen véleményen van ezzel az oldallal kapcsolatban.
Azt veszem észre, hogy rengeteg nő kamu képpel van fent, ezután azt is megkérdőjelezem, hogy ők valóban nők-e? Valaki férfi hozott már innen össze találkozót? Szerintem elég kapós képeim vannak kint, viszonylag sokan megnéznek egy nap, valakik rám is írnak, de amikor a találkozó szóba jön, akkor szépen lassan eltűnnek a kiszemeltek.
Az érme másik oldalára, azaz a nők véleményeire is kíváncsi lennék, akik regisztrálva vannak az oldalon.
21/F
Rengeteg a kamu ami szerintem nem kamu profil emberektől, hanem a rendszer generálja a pénz kicsalása érdekében.
Nekem pont holnap lesz onnan egy találkám, de van egy elég régóta tartó beszélgető partnerem is akivel fogunk találkozni, de csak barátság alakult ki.
F
21 évesen ne a társkeresőn keresgélj szerintem.
Annál még az is jobb ha random ráírsz valakire facen vagy instán.
De ott vannak sportesemények,mozi,nincsenek haverjaid?
Társaságban könnyebb ismerkedni is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!