Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es nőnek tényleg esélytelen normális társat találnia, ha gyereke is van? Még ha nagy, akkor is?
Ránéztem egy társkereső oldalra. Regisztráció nélkül is lehetett szűrni és pár infót látni a tagokról.
40-50 között állítottam be. Szinte mindegyik férfi 20-30 éves nőt keres és/vagy gyerektelent.
40 feletti nők csak az idősebb korosztálynak kellenek? Ha gyerekem is van, akkor pedig kb. senkinek?
A környezetemben nem ezt látom. Akik adnak magukra és rendezett élük van, ők találnak normális társat.
Lehet nem neten kéne próbálkozni...ott sok a selejt.
N 32
Nem igaz, hogy senkinek, de t'dod kereslet-kínálat. Egy gyermektelen, jó kiállású, normális pasi simán válogathat a nála 5 évvel fiatalabb, gyermektelen nők között is. Miért legyen akkor pótapuci?
Keress olyan pasit aki 40 feletti és szintén hoz egy gyereket a kapcsolatba (közös háztartásba). Vele pont kvittek lesztek :)
Engem például egyáltalán nem zavarna a gyerek . És az sem ha a nő 40-es. Bár nyilván nem mindegy, hogy 41 vagy 49 éves. Viszont én meg inkább azt látom, hogy a nőket zavarja ha a férfi fiatalabb.
37/f
Jól kell belőni a szintet.
Ha 40-es jó pasit szeretnél, akkor valóban nem fogsz találni. Nem a szinted. Ők valóban 20-30 éves gyermektelen nőt fognak választani.
50-60 körül fogsz találni normálisabban kinéző férfit is. Ha ragaszkodsz a korosztályodhoz, akkor pedig az átlag alatti sorból tudsz választani. Kb ez a realitás. Ez a szinted.
Nem mondanám.
Csak annyi, hogy nem mindenki tudná elfogadni a gyermeket, gyermekeket, tehát érdemes lenne olyat keresni, akinek már szintén van.
Egy nő, ha dekoratív és jó természetű, találhat párt.
Nem mindegy hogy a gyerek már külön él, vagy még közös háztartásban. Előbbit elég jól tolerálják az emberek, főleg ha ők is elváltak és van már gyerekük.
Minden más esetben hüvelyujj-szabály:
Nőnek van gyerek, pasinak nincs: - 5 pont
Nőnek van gyerek, pasi vasárnapi apuka: -3 pont
Nő és pasi közös háztartásba hozza a gyereket: egál.
8
Mégis lepontozták :D
Pedig még a kérdező is ezt tapasztalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!