Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es nőnek tényleg esélytelen normális társat találnia, ha gyereke is van? Még ha nagy, akkor is?

Figyelt kérdés

Ránéztem egy társkereső oldalra. Regisztráció nélkül is lehetett szűrni és pár infót látni a tagokról.

40-50 között állítottam be. Szinte mindegyik férfi 20-30 éves nőt keres és/vagy gyerektelent.

40 feletti nők csak az idősebb korosztálynak kellenek? Ha gyerekem is van, akkor pedig kb. senkinek?

tegnap 14:24
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
84%

#18 én sem ezt mondtam, de hidd el, aki ebben a helyzetben van, tisztában van mindennel. A kérdező is. És nem ez fáj, hiszen ez van.

Egyszerűen úgy csináltok sok válaszban, mintha most szembesítenétek a hátrányokkal életünkben először. Attól a kérdező nem lesz se gyermektelen, se fiatal.

Inkább biztatni kéne a másikat ahelyett, hogy sokadjára is leírjátok, hogy mit nem kaphat meg és miért nem. Ez igenis megalázó, hisz mint írtam, sem fiatalabb nem lesz, sem a gyerekét nem fogja megtagadni.

Olyan, mint amikor gyerekként naponta b*szogattak a szemüvegem miatt. Akkor is szemüveges leszek, ha erre naponta emlékeztetnek.

tegnap 15:12
 22/56 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, mielőtt az itteni férfi válaszadók szavára adsz, jobb ha tisztában vagy azzal, hogy kik írkálnak ide főleg. Sanszos, hogy a társkereső is velük van tele.

Incelpédia:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

14. válasz: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

tegnap 15:18
 23/56 anonim ***** válasza:
51%
Barátnőm gyermektelen 40-es. Rendezett élettel stb. 60 év körüli pasik keresték és 20-asok dugásra. Szóval nem e gyerek a gond. Gyerek nélkül is ez a tapasztalat ebben a korban.
tegnap 15:18
 24/56 anonim ***** válasza:
80%

A férjem 40-es, 2 gyerekes elvált apuka volt, amikor a neten megismerkedtünk. Nekem egy gyerekem van, direkt ilyen férfit kerestem. És nem, ő nem akart 20 éves kislányt maga mellé. Egyrészt mert vicces lenne kb a lányával járni, másrészt meg ő már nem akart több gyereket, a 20 éves leány meg pár év múlva szeretne majd szülni.

Nem mondom, hogy egyszerű mutatvány volt és pikk-pakk, de sikerült. És a környezetemben is ezt látom. Idő, de sikerül.

tegnap 15:23
 25/56 anonim ***** válasza:
24. Hány éves voltál mikor sikerült megismerni a férjed?
tegnap 15:25
 26/56 anonim ***** válasza:
76%

24-es vagyok

Én 42 voltam, férjem 40.

Van 1-1 tini gyerekünk és neki egy akkor még ovis kicsi, aki azóta már iskolás.

tegnap 15:35
 27/56 anonim ***** válasza:
6%
Én az ismerőseimet látva azt mondanám, egyáltalán nem lehetetlen... ehhez azért 2 dolog kell: 1) legyen a nő csinos, ápolt 2) ne nagyon válogasson a férfiak között (ne csak dollármilliomos, vállalkozó, Jason Momoa / Brad Pitt külsejű férfi legyen neki a befutó, ne keressen gyerektelent stb.), 3) ne keressen pótaput a gyereknek meg ATM-et (bár gondolom, nálad ez nem játszik, mert nagy már a gyerek).
tegnap 15:57
 28/56 anonim ***** válasza:
26%

40 es normális nőt találni lehetetlen, akinek nem a Facebook meg az insta az élete és nem baszik 8 pasival.

Nem kell ez a hiszti. A nők ugyanolyanok. Legyél pénzes, jóképű sportos, legyen saját ház. Különben értéktelen vagy.

tegnap 15:58
 29/56 anonim ***** válasza:
36%
40 es jó pasik fiatalabbat fognak keresni, mert megtehetik. Javaslom a személyes ismerkedést inkább, ott hamarabb találsz.
tegnap 16:32
 30/56 anonim ***** válasza:
73%

24-es és 26-os válaszoló vagyok

50 kilós, csinos egyedülálló anyuka voltam mikor megismerkedtünk a férjemmel, aki egy albérletben élt, miután elköltözött a családjától, majd összeköltözött velem egy másik albérletben, amiért én föladtam a saját tulajdonú lakásomat és hátrahagytam szintén albérlőknek. És nem, őelőtte se bsztam 8 hapsival. Se egyben, se külön.

Nekem értékesnek számított a férjem akkor is, az albérletében is, az előtte kereken 1 hónappal elindított, még döcögő vállalkozásával együtt is.

Mondjuk jóképű, az való igaz. Elnézést, hogy nem egy apám korabelivel álltam össze.

De köszönjük az általánosítást, kedves 28-as, a 40-es nők nevében.

tegnap 16:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!