Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban normális lányt találni esélytelen?
Buliban ugyanazok a lányok vannak, mint nem buliban. Lásd: suli, bolt, posta, stb.
Nem értem a kérdést. 😊 Annyi a dolgod csak, h kiszűrd, ki a partiállat, ki a normalis... 😅😏
Attól mert valaki be van baszva, mert mondjuk szar napja volt, vagy szar az élete, még nem kell elkönyvelni. És attól mert valaki csendes és visszahúzódó még nem lesz értelmes. Az emberek sokfélék.
Egyébként egy buli nem arról szól hogy jól táncolj mások előtt, hanem hogy jól érezd magad. Ez a legfontosabb, az erőlködésnek nincs értelme.
Ez nem igaz, mert én akikkel eddig érdemben ismerkedni tudtam, azok sose jártak bulizni. Nem is érdekelte őket soha a bulizás. Mentalitásban van különbség a két embertípus között. Nem is kevés.
Esély az van, csak százalékosan nem túl nagy.
Én pl. Kb évente 1-szer max. 2-szer elszoktam menni.
Vagy azért mert különlegesebb, tematikus buli, vagy mert írok róla, vagy mert a baratnőm szeretné, én pedig szeretek este Pesten sétálgatni, nincs senki az utcán és szépek a fények :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!