Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg dagadt a férfi addig a mai világban kb esélytelen a normális női partner találása?
2
De milyen magassághoz? Azt nem írtad.
Amúgy amikor megismertem, 183cm/120kg volt. Azóta leadott 25 kilót, de még mindig van rajta fölösleg. Én így szeretem.
Jajj megint kezdődik a félrevezető válaszok ideje. Ez olyan hogy itt a gyakorin a 12 centis farok a teremtés koronája , a tökös macsó aki minden nőnek tökéletes! Valójában meg a 20 cm alatt csak átlagosnak vagy kicsinek mondtok barinők előtt között minden srácot.
Most mindenkinek undorító a 65 kg-os férfi, de a való életben egyiknek se látni a Facebook kapcsolatban olyan férfival aki 75 kgnàl több lenne.
Ha senki sem lenne párkapcsolatban 75 kg felett, akkor az ország felnőtt férfilakosságának 90%-a szingli lenne.
Magyarországon elképesztő méreteket ölt az elhízás, oszt azért valahogy mégis egy csomóan párkapcsolatban élnek.
Amúgy meg nem tudom, honnan veszed ezt a 75 kilót. Netán 170 centis keritörpék ideális súlyát próbálod belőni, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!