Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevesebbnek nézek ki a koromnál, így esélytelen normális kapcsolatot találnom?
Engem csak a normális kapcsolat érdekel, ha azt érzem hogy egy lánnyal nem lehetne tartós kapcsolatom akkor bele sem kezdek komolyabban az ismerkedésbe. Amúgy a kinézetem fiatalabbnak tűnik a koromnál, de a gondolkodásom szerintem érettebb. Ezért is nehéz mert a fiatalabb lányok nagyon gyerekesek, mindet elhisznek, és nem igazán a komoly kapcsolatokat keresik.
Tehát csak olyan nővel jönnék össze akinél azt érzem akár házasság is lehetne évek múlva.
Most 24 vagyok de inkább olyan 19-20 nak nézek ki. De ha megtaláltam volna a megfelelő nőt akkor akár már most is vállalnék gyereket mert szerencsére felelősség teljes vagyok, és engem nem érdekelnek a kalandok.
30 vagyok. Dohányboltban elég gyakran elkérik a személyim és sokan 23-25-nek mondanak.
Nem feltétlen nyerő a nőknél (túl kisfiúsnak mondják az arcom), de én imádom! Ismerőseim ennyi idősen pocakosak, kopaszodnak, tokásak és a szemük alatt bazinagy a táska.
6.
Engem rendszeresen emiatt utasitanak el . Jaaaj nincs szakllad jaaaj de kisfius az arcod. Meg a kevesbe szep lanyok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!