Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amíg dagadt a férfi addig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg dagadt a férfi addig a mai világban kb esélytelen a normális női partner találása?

Figyelt kérdés
Nincs kiút semmi. Vagy lefogy az ember vagy nem lehet vonzó nője? Esetleg aki vagyonos annak azzal meglehet kerülni az elvárásokat? Vagy az nem igazi kapcsolat mert akkor a nő csak a pénz miatt lesz a testes férfivel?
2023. aug. 9. 08:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

Ha szándékosan olyan kitalált sztenderdeket állítasz, amik eleve megugorhatatlanok, az jó indok arra, hogy továbbra se kezdj semmit magaddal.

Csak így tovább!

2023. aug. 9. 09:23
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

9

Most írtam le, hogy a pasim túlsúlyos, nem figyeltél? :)

Csak neki ugye nem ez az egyetlen tulajdonsága, nem ekörül forog az élete.

Kedves, vicces, humoros, magabiztos, jóképű és van stílusa. Na és ne feledjük, hogy hajlandó tenni az egészsége érdekében.

Nyilván nem lesz már olyan alkata, mint egy tininek, de azért törekszik rá, hogy többé ne hagyja el magát.

2023. aug. 9. 09:28
 13/23 anonim ***** válasza:
62%
Ez több mindentől függ de, ha csak erre fókuszálunk, akkor igen, egy zsírdisznó nem kelt első jó benyomást, míg egy látszólag egészségesebb életmódot élő, aki akár lehet éppen túlsúlyos is, igen.
2023. aug. 9. 09:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
De fogyni lehet. Mindkét nemnek kevesebb esélye van a párkapcsolatra kövéren. Miért szeretsz kövér lenni?
2023. aug. 9. 09:54
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a vonzó nő számodra hasonló edzettségű, a te alkatodhoz hasonló nőt jelent akkor miért ne lehetne? Ha viszont te túlsúlyosként egy olyan nőt találsz vonzónak, aki ad a külsejére, nem elhízott, akkor előbb gondolkodj el rajta hogy magadat vonzónak tartanád e.

Ez nem a pénzről szól, van aki arra megy, de ha érzelmi komoly kapcsolatot szeretnél nem a vagyonod fog számítani. Akkor fog veled valaki olyan szinten szóba állni ha külsőleg és később belsőleg is vonzod őt.

2023. aug. 9. 10:31
 16/23 anonim ***** válasza:
92%
Persze sírj csak itt! Csak magadnak köszönheted, hogy zsírdisznó lettél és most sóvárogsz egy normális külsejű nő után. Pontozzatok le, de qrva undoríto lehetsz.
2023. aug. 9. 11:28
 17/23 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértem, hogy mindenki vágyik szeretetre, és még jobban megértem azokat, akiknek nehezen megy a fogyás. Kövér voltam majdnem egész életemben, és nem tudom fejben összerakni, hogy valaki lássa a pucér kövér testem. Nekem is a szexis, sportos férfiak tetszettek, de én azt is szerettem volna, ha engem vonzónak látnak.
2023. aug. 9. 12:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk, hogy a kérdező mit ért kövérség alatt. Abban már megegyeztünk, hogy NEM minden nőnek a 65-70 kilós férfiak az ideáljai, és bőven vannak túlsúlyos férfiak is, akik kapcsolatban, házasságban élnek. SZóval részemről a válasz az, hogy de, lehet próbálkozni. Nagyobb esélyed lenne, ha nem lennél túlsúlyos, mert általában a nők is a normál testalkatú férfiakat részesítik előnyben. Ha nem tudsz, akarsz fogyni, akkor viszont te se várd el, hogy a nő vékony, sportos legyen.
2023. aug. 9. 13:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Ittvagyok, duci nőkent. Randizunk?
2023. aug. 9. 13:28
 20/23 A kérdező kommentje:

Dobj privátban egy képet, meg egy rövid bemutatkozást.

2023. aug. 9. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!