Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es nőnek tényleg esélytelen normális társat találnia, ha gyereke is van? Még ha nagy, akkor is?

Figyelt kérdés

Ránéztem egy társkereső oldalra. Regisztráció nélkül is lehetett szűrni és pár infót látni a tagokról.

40-50 között állítottam be. Szinte mindegyik férfi 20-30 éves nőt keres és/vagy gyerektelent.

40 feletti nők csak az idősebb korosztálynak kellenek? Ha gyerekem is van, akkor pedig kb. senkinek?

tegnap 14:24
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
27%

30-as gyermektelen nő vagyok, és 40-es gyerekkel rendelkező férfi szóba sem jön.

A kérdező meg kamus.

tegnap 21:59
 52/56 mikeXxX ***** válasza:
87%
40-es nők között azért hatalmas különbségek vannak. Van aki gyerek nélkül sem kellene és volt akinél 2 sem volt probléma. 45f
tegnap 22:14
 53/56 anonim ***** válasza:
21%

A nőknek 18-30-ig vannak az arany évek. A férfiaknak 30-40-ig. Ezért a szabad férfi 40-50-ig a leketyegő korosztályból keres párt, ami a 30-40 a nőknél. Ritka az a 41-es, akinek 20-as nő jut, de nem lehetetlen.

Majd ha felregelsz valamelyik társkeresőre, akkor válogathatsz kedvedre, mert boldog-boldogtalan rád fog írni. Fogsz találni kedvedre valót is a sok pötshuszár között.

ma 06:55
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a 30-asokkal kellene a negyveneseknek versenyezni, de ahogy már korábban is írtam, egy elvált apuka nem biztos, hogy a 30-as kis barátnőjével ismét babázni szeretne 3 év múlva.

Amúgy ami tapasztalatokat írtatok fentebb a "kínálati piacról" - hát igen. Ezért telt évekbe, míg összefutottunk badoon a férjemmel. Neki amúgy regisztrálás után 1 hónappal lett a matchünk:)

Szóval a negyvenes férfiak.

A java házasságban, kapcsolatban él.

Aki meg nem... van a magát örökifjúnak érző agglegény, aki 45-50 évesen is végig akarja qrni a várost, más nem érdekli.

Van a válófélben lévő, még ide-oda táncoló, teljes lelkibeteg, sokszor piál is.

Van aki már elvált/szakított, vége a kapcsolatnak, minden el van rendezve, de annyira megviselte, hogy többet nem akar komoly kapcsolatot - elvan a legényéletével, hétvégén a gyerekeivel, de ennyi. Szintén jó eséllyel iszik.

És van a férjem. Nekem szerencsém volt. Ő "csak" anyagilag nem volt toppon mikor megismerkedtünk, jó nyilván a gyerekeitől elköltözés jó időbe telt, míg feldolgozta, de mint társ, mint férfi, első perctől tudta, mit akar és azt hogyan.

24-es voltam.

ma 08:30
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

54.

Valóban szerencsével lehet csak ebben a korosztályban találni. Örülök hogy neked sikerült. Bár sokaknak az anyagi rendezetlenség biztosan kizáró ok lett volna, de ezek szerint láttad benne a lehetőséget.

ma 08:34
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt csóró, nem nekem kellett őt finanszírozni, mert volt korábban olyan jelentkező. Na nem. De albérletben lakott és 5 év volt rábírni az exnőjét hogy adják el a házat és osztozzanak. Most vettünk házat, ennyi év albi után, 3 hete sincs hogy költöztünk és 2019-ben ismerkedtünk meg, akkor ő már külön élt, a közös házukban asszonyka az új élettárssal és a gyerekekkel.

De végül sikerült ez is.

Szerencsém van, nagyon, tudom. Emlékszem az őt megelőző évek társkeresőzős élményeire. Hát na. Siralom.

ma 08:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!