Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40-es nőnek tényleg esélytelen normális társat találnia, ha gyereke is van? Még ha nagy, akkor is?
Ránéztem egy társkereső oldalra. Regisztráció nélkül is lehetett szűrni és pár infót látni a tagokról.
40-50 között állítottam be. Szinte mindegyik férfi 20-30 éves nőt keres és/vagy gyerektelent.
40 feletti nők csak az idősebb korosztálynak kellenek? Ha gyerekem is van, akkor pedig kb. senkinek?
20 évesen se volt konnyu kuoonben senki nem tartana ott hogy egyedulállo anya.
Minden nő megszivja huszonévesen párszor a sok barommal, aztán mire vert izzadva talál is egy normalisat még az is otthagyja gyerekkel.
Ergo ha 20 évesen konnyu lenne ma ezek a 20 évesek 40 évesen boldog családban lennének es egy egyedulállo se lenne.
Nekem három gyerekem van, elváltam.
Csak gyerekes nőt tudok elképzelni páromnak, mert
1) nem akarok több gyereket
2) a legkisebb 10 éves és törődést igényel. Akinek nincs gyereke, az nem tudja mit jelent az.
Nem vagyok elhízva, sportos testalkat vagyok, van hajam és nem vagyok foghíjas.
40-fölött keresek, mert a túl nagy korkülönbség nem működne.
48f
Ez provokáció?
Mert én nőként ilyesmit sosem tapasztaltam, pedig nem az alacsony, pocakos kategóriában keresgélek.
Saját korosztályodból csak olyan férfiakat fogsz érdekelni, akiknek szintén van gyerekük, és velük él vagy esetleg hétvégi apukák.
Itt attól sok függ, hogy veled él-e még a gyermeked.
Ha igen, akkor az esélyek jelentősen csökkennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!