Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es nőnek tényleg esélytelen normális társat találnia, ha gyereke is van? Még ha nagy, akkor is?

Figyelt kérdés

Ránéztem egy társkereső oldalra. Regisztráció nélkül is lehetett szűrni és pár infót látni a tagokról.

40-50 között állítottam be. Szinte mindegyik férfi 20-30 éves nőt keres és/vagy gyerektelent.

40 feletti nők csak az idősebb korosztálynak kellenek? Ha gyerekem is van, akkor pedig kb. senkinek?

tegnap 14:24
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
61%

20 évesen se volt konnyu kuoonben senki nem tartana ott hogy egyedulállo anya.

Minden nő megszivja huszonévesen párszor a sok barommal, aztán mire vert izzadva talál is egy normalisat még az is otthagyja gyerekkel.

Ergo ha 20 évesen konnyu lenne ma ezek a 20 évesek 40 évesen boldog családban lennének es egy egyedulállo se lenne.

tegnap 17:28
 32/56 anonim ***** válasza:
20%
A40 es pasik levannak robbanva őszek rondák hozzájul nyúlni se lehetne amelyik meg nem az meg 30 asokat huszasokat keres.
tegnap 17:31
 33/56 anonim ***** válasza:
89%
Nem esélytelen, de könnyebben találsz ha szintén gyermekes pasikat veszel fókuszba.
tegnap 17:45
 34/56 anonim ***** válasza:
91%

Nekem három gyerekem van, elváltam.

Csak gyerekes nőt tudok elképzelni páromnak, mert

1) nem akarok több gyereket

2) a legkisebb 10 éves és törődést igényel. Akinek nincs gyereke, az nem tudja mit jelent az.

Nem vagyok elhízva, sportos testalkat vagyok, van hajam és nem vagyok foghíjas.

40-fölött keresek, mert a túl nagy korkülönbség nem működne.

48f

tegnap 17:54
 35/56 anonim ***** válasza:
83%

Ez provokáció?

Mert én nőként ilyesmit sosem tapasztaltam, pedig nem az alacsony, pocakos kategóriában keresgélek.

tegnap 17:58
 36/56 anonim ***** válasza:
0%
Diplomás 62F Budapestről?
tegnap 18:35
 37/56 anonim ***** válasza:
75%
#35 az hát. Hogy igazolja az incelek baromságait, hogy 35 felett helyezzük fókuszunkat a hatvanas-hetvenes nagypapákra, mert másnak nem kellenénk 😂 Teljesen lejön hogy nem nő a kérdező. Szánalmas.
tegnap 18:38
 38/56 anonim ***** válasza:
49%

Saját korosztályodból csak olyan férfiakat fogsz érdekelni, akiknek szintén van gyerekük, és velük él vagy esetleg hétvégi apukák.

Itt attól sok függ, hogy veled él-e még a gyermeked.

Ha igen, akkor az esélyek jelentősen csökkennek.

tegnap 18:52
 39/56 anonim ***** válasza:
50%
Egy gyerekes anyukával talán még megpróbálnám, de 2 vagy több gyerekkel kizárt. De ez csak a saját elvem, véleményem aztán mindenki csinálja úgy ahogy neki jó.
tegnap 18:55
 40/56 anonim ***** válasza:
91%
Sok sikert kívánok! 2019 óta nem találtam társat, mióta egyedül maradtam a 2 gyerekemmel. Az egyik most 2025-ben már 19, a másik 8 lesz. Az ismerőseim nekem is azt mondták, hogy ne adjam fel. Hát de. Ez a több, mint 5 év ismerkedési tapasztalat elég volt abból, hogy a férfiaktól csak azt kaptam, hogy ilyen "paraméterekkel" (2 gyerek) csak szexre jó egy nő, de kapcsolatra nem. Szóval kevés az esélyed, de valamennyi biztos van. 43N
tegnap 19:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!