Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne Ukrajnába kiutazni kizárólag csajozás miatt? Aki esetleg volt már, tényleg igaz hogy minden 3. lány gyönyörű?

Figyelt kérdés

Én sosem voltam még(minek is mentem volna oda) de volt haveri körben akinek volt már szerencséje több ukrán lányhoz, hivatásoshoz meg nem hivatásoshoz, de “olyan” lányhoz is... és kivétel nélkül mind 10/10 volt...

akkor kezdtem el rákeresni erre és akkor tudtam meg hogy az ukrán nők mennyire legendásan szépek és hogy mennyi ott a szép nő.

A nőkkel sosem volt gondom itthon sem, marmint a felszedésükkel, de egyszerűen itthon nincsenek szép nők. Ami van, az nagyon kevés és aki szebb is max egy 7/10-es(nem kell letámadni, nem húsként akarom kezelni őket de így lehet szemléltetni hogy milyenek a magyar nők az ukránokhoz képest)

Egyszerűen nekem az a tipikus szláv arc az esetem, erős csontozat, éles arcvonások...

azóta instan meg hirdetős oldalakon már annyi gyönyörű ukrán és orosz nőt találtam, a magyar nők a nyomukba sem érnek...

nem is értem hogy szomszédos ország és ennyivel szebbek ott a nők.

Itthon már nincs kedvem neki indulni az éjszakának mert nem érdekelnek az átlagosan helyes lányok és itthon csak ilyenek vannak

Jó külsővel és elég költőpénzzel érdemes kiutazni egy időre?

Volt aki csinált már ilyet?

tegnap 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%

Jó hírem van. Nem kell Ukrajnába menni. Bécsben élek és az itteniek jelentése szerint, már 100 ezer ukrán egyedülálló nő tartózkodik a városban, akik a "háború" elől menekültek (valójában nyilván csak pénzes csávót akarnak).

Hiszen ha a háború elől menekültek volna, megálltak volna Beregsuránynál. De nem tették, valamilyen rejtélyes és megmagyarázhatatlan okból.

tegnap 13:30
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Rossz hír viszont az, hogy biztos forrásból tudom, hogy az ukránok a magyarokat lenézik, még maguknál is alsóbbrendű nemzetnek és kultúrának tartják, szerintük mi vagyunk igazi európaiak. Szóval azzal, hogy magyar vagy sose hozakodj elő, tartsd titokban. Kötelező az angol nyelvtudás, de ha biztosra akarsz menni a német is. Magyarul meg se szólalj előtte.
tegnap 13:38
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
szerintük mi nem* vagyunk igazi európaiak
tegnap 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Jó utat!

tegnap 14:35
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ok, csá!
tegnap 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Tele van az ország ukrán csajokkal, más kérdés, hogy ők tényleg a pénzre mennem
tegnap 15:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mennek*

#6 voltam

tegnap 15:09
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Ázsiába mentem rengeteg ukrán meg német szingli csaj volt,szóval érdemes messzebb is menni
tegnap 16:30
 9/13 A kérdező kommentje:
6 az lehet hogy vannak menekültek de én nem látom a belvárosban az igazi szép szláv típusokat akikről beszélek
tegnap 19:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Te kevés vagy ehhez el kell keserítselek. A valóban szép ukrán nők nyugatra mennek gazdag fazonokhoz, vagy pont inkább az oroszokhoz még gazdagabb oligarchákhoz.

SOk ukrán dologzik nálunk is a cégnél még több aki dolgozott valah, többségük nő. Egyik sem volt nagy eresztés, néhány fiatalabb (akik kb. 20 évnél fiatalabbak voltak) egészne normálisan néztek ki, de nem a tipikus "szláv" vonások. Tudod ez olyan mint az "ázsiai nő." Amit képen látsz nem a valóság, hanem a top 1%, azok is mind szarrá műtötték magukat. Ugyanez a helyzet az ukránokkal. Nagy részük extrém csóró, emiatt mitől is lenne különösebben szép? Szar gyerekkor, nyomor stb. tehát nehéz élet. A nehéz élet pedig meglátszik a külsőn is. Tudod akiket látsz, ők az ukránoknál is a top1% és ahogy írtam már jó eséllyel gazdag nyugati/orosz fazonokkal vannak vagy éppen az ukrán felső osztályban keresgélnek. Te csóró magyarként labdába sem rúgsz. Még ha a magyar felsőbb rétegekbe tartozol az is a csicska szint egy orosz/ukrán valódi gazdag emberhez képest, akik percenként költik el a te éves bevételed...

Szóval én nem ajánlom.

tegnap 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!