Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne Ukrajnába kiutazni kizárólag csajozás miatt? Aki esetleg volt már, tényleg igaz hogy minden 3. lány gyönyörű?
Én sosem voltam még(minek is mentem volna oda) de volt haveri körben akinek volt már szerencséje több ukrán lányhoz, hivatásoshoz meg nem hivatásoshoz, de “olyan” lányhoz is... és kivétel nélkül mind 10/10 volt...
akkor kezdtem el rákeresni erre és akkor tudtam meg hogy az ukrán nők mennyire legendásan szépek és hogy mennyi ott a szép nő.
A nőkkel sosem volt gondom itthon sem, marmint a felszedésükkel, de egyszerűen itthon nincsenek szép nők. Ami van, az nagyon kevés és aki szebb is max egy 7/10-es(nem kell letámadni, nem húsként akarom kezelni őket de így lehet szemléltetni hogy milyenek a magyar nők az ukránokhoz képest)
Egyszerűen nekem az a tipikus szláv arc az esetem, erős csontozat, éles arcvonások...
azóta instan meg hirdetős oldalakon már annyi gyönyörű ukrán és orosz nőt találtam, a magyar nők a nyomukba sem érnek...
nem is értem hogy szomszédos ország és ennyivel szebbek ott a nők.
Itthon már nincs kedvem neki indulni az éjszakának mert nem érdekelnek az átlagosan helyes lányok és itthon csak ilyenek vannak
Jó külsővel és elég költőpénzzel érdemes kiutazni egy időre?
Volt aki csinált már ilyet?
10 jól van remelem kiélted magad.
Nem írtam hogy egy aranyaso kvat szeretnek feleségül venni, hanem kizárólag körülnézni mennek hogy lássam valóban olyan jó e a felhozatal mint ahogy kívülről látszik
Az viszont biztos hogy az ukránoknál nem csak a “legfelső 1%” a szép, random videókban az ukrán utcákon is olyan nők vannak mint a legszebbek az instan.
Magyaroszágon ilyet soha nem látsz.
Csóró sem vagyok köszi, itthon pedig szinte akármelyik nőt kinéztem magamnak 17 éves korom óta azt vittem
És vittem volna többet is de amint írtam itthon alig van szép nő. Aki az, ok sincsenek közelébe sem az ukranoknak, oroszoknak.
És a legszegényebb családba is születhet gyönyörű csaj mivel az genetika, semmi más
A műtött nőktől amúgy is hányingerem volt mindig is.
A lényege a kérdésnek az lett volna, hogy mivel alig van itthon szép nő, ukrán gyönyörűből meg kapásból 300-at tudnék linkelni most is, így mennyire lenne érdemes ezért kiutazni. Prostik nem érdekelnek, mert sosem volt rá szükségem.
És hiába aranyasok, azért gondolom ok is szeretnek elszórakozni valakivel aki tetszik nekik.
Természetesen nem mind
De ami itthon van az katasztrófa, főleg egy olyan férfinek aki sajnos vagy nem sajnos de csak a nagyon szép nők jönnek be neki
Több mint 10 év van a hátam mögött az országot járva, szórakozóhelyeken siralmas a helyzet. Itthon egyszerűen nincsnek szép nők... cserébe nagyon sok a nagyon nem szép. Csak setalj egyet Pesten és láthatod.
azt meg nem lehet tagadni hogy Ukrajnában, Oroszországban arányaiban nagyon sok a nagyon szép.
Te vagy az, aki folyton kiírja az ukrán nős kérdéseket?
És még azóta is itthon vagy Magyarországon? Valamit akkor nagyon nem jól csinálsz...
Könyörgöm, menj már ki, hogy többet ne írj ki ilyen kérdéseket...
Soha nem írtam még ki.
Láttam egy két ukrán meg szláv nős kérdést, szerintem az írásunkból rá tudsz jönni hogy nem éppen egyezik sem a személy sem az értelmi szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!