Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik akarnak saját biológiai gyereket, offolnátok egy számotokra tökéletes, gyönyörű, de már 35 éves nőt?
Igen.
Ez van, aki szeretne saját biológiai gyerekeket (meg előtte teret hagyni a kapcsolat normális kibontakozásának, nem pedig három hónap után házasodni), annak számolnia kell a biológia kellemetlen szabályszerűségeivel.
1-es köszi a választ!
Akkor nálad mi a max kor?
"Vagy miért gondolod, hogy egy nő egy papától akar gyereket, amikor szülhet fiataltól is?"
Semmiért. Ugyanolyan jogod van életkor szerint szelektálni, mint nekem, én ebből nem csinálok problémát.
"Akkor nálad mi a max kor?"
30-32 körül. Ez az, ahol még belefér néhány kettesben töltött év a maga örömeivel, valamint a másik alapos kiismerésével (nyilván ki akarod ismerni a másikat, hisz a gyerekprojekt életed egyik legnagyobb, ha nem legnagyobb döntése), és utána nagyjából még jó esély van két egészséges gyereket összehozni.
Egyébként elméleti kérdés, mert nem vagyok szingli, de ha véletlen az lennék, akkor biztos, hogy ezt tekinteném felső határnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!