Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik akarnak saját biológiai gyereket, offolnátok egy számotokra tökéletes, gyönyörű, de már 35 éves nőt?
"Látom, a matek nem az erősséged. 35 év ugyanúgy 35 év férfinál, mint nőnél"
Ha a te stílusodban fogalmaznék, most írhatnám, hogy neked meg a biológia nem erősséged. Termékenységet tekintve a 35 év, de főleg a 40 év nagyon más nőknél, mint férfiaknál. Tudom, a 21. század embere imádja figyelmen kívül hagyni a számára kényelmetlen tényeket és helyette illúziókba ringatni magát, de megköszönöm, ha nem tagadjuk le a nyilvánvalót. Ha ennyire nem sikerült odafigyelni iskolában, kérdezd meg bármelyik orvost, vagy vess egy pillantást erre az ábrára 35-40 éves kor között.
Nálam is ketyeg az óra, romlik a termékenység és növekszik a hibák lehetősége is, de eléggé más ütemben. (nyilván ettől még ha nő lennék, én sem vállalnék gyereket egy idősödő bácsival, de pont a 35-40 közötti kor férfiaknál még nem kritikus)
35 éves nő azért még termékemy időszakban van, egyáltalán nem vészes. 40 felett már kérdéses, de a mai világban már a gyerekvállalás kitolódik.
Olvastam nem egy nő kérdését itt aki huszonéves meg 32 éves, de már 3 gyereke van és elvált, na nekik nehéz a helyzet párt találni.
Egy 35 éves egyedülálló nő még fiatal.
#13! Milyen ábrára? Hamarosan szülök 42 évesen. Minek ehhez ábra?🤣 Könnyebben összejött, mint sok huszonéves fiúcskának.
Neked mikor lesz gyereked? Ja, bocs, ahhoz nő is kéne, ami neked, meg a #8 cimborádnak sose lesz😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!