Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem helyes vonzó pasik, valamit incelek azt lelkileg hogy vagytok képesek feldolgozni, hogy nem lehet olyan gyönyörű szép csinos barátnőtök akik az utcán láttok?
Kiverem és feldolgoztam
Szívesen!
Az incelezést hagyjuk, aki ebbe takarózik, az eleve mentálisan komolyan sérült. Szóval maradjunk csak a "nem helyes" kategóriánál.
Nos, én sem vagyok egy görög isten, és most finoman fogalmaztam. Mégis találtam egy olyan barátnőt, aki nem csak külsőre szép, de fantasztikus társ. Mert tudod, nem mindenkinek ugyanaz a szép. Neki én tetszem. Innentől kezdve nem érdekel, hogy más szerint mennyire vagyok ronda, boldog vagyok olyannal, aki boldog mellettem. Tudod, a szépség nagyon szubjektív, ráadásul nem is a külsőn fog múlni egy kapcsolat minősége.
Egyszerűen, úgy ahogy fel tudtam dolgozni azt is, hogy nem lehet Ferrari autóm. Nem nagy kunszt.
Amúgy próbálkozni nőknél még mindig lehet, az ingyen van. Max nem jön össze. Ferrari-t meg hiába akarnál venni Suzuki áráért, esély se lenne hogy összejöjjön.
Megszoktuk, nekunk ez a default setting.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!