Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akik gyönyörűek, kedvesek, jószívűek és még intelligensek is tehát konkrétan tökéletesek és ennek tetejébe még szerények is, mégsem kellenek egy fiúnak sem?
Figyelt kérdés
Ha ismertek ilyet, szerintetek mi lehet az oka? Miért nem kezdeményeznek náluk a fiúk?ma 16:15
2/8 anonim válasza:
Anno szerelmes voltam egy ilyen lányba, de mivel én nem voltam tökéletes, ezért visszautasított. Később lett egy "tökéletes" barátja, aki 4 hónap után megcsalta. Utána persze megkeresett engem, hogy szüksége lenne most egy jó barátra, de én nem kértem belőle. Az ember általában nem szereti, ha bedobják a spájzba 4 hónapra, aztán hirtelen ki akarják rángatni onnan...
4/8 anonim válasza:
Attól, hogy valaki kedves, okos és szerény attól még nem tökéletes. Tényleg nincs tökéletes ember. Hol élsz te kérdező, valamilyen álomvilágban?
5/8 anonim válasza:
tökéletes ember mellett egy kupac szarnak érzed magad. kinek kell ez?
6/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Tökéletes ember tényleg nincsen, szóval pontosítok. Majdnem tökéletes, azaz majdnem minden pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Elsősorban azokra az attribútumokra gondolok, amik segítenek, hogy az embereknek megakadjon a szemük az illetőn (pl. szép arc, jó alak, csinos öltözködés, kedves kisugárzás, illetve szerintem még a karizma is idetartozik stb.). Valamint azokra a tulajdonságokra is gondolok, amelyek segítenek megtartani is valakit egy párkapcsolatban (pl. kedvesség, jó humor, barátságos viselkedés, segítőkészség, intelligencia, műveltség stb.).
ma 16:38
7/8 anonim válasza:
Nincs szerencseje, ennyi.
Lehet ismerosi korben nincs tul sok lehetosege, kisebb esellyel talalkozik olyannal, akivel kolcsonosen vonzodnanak. Nem kell ezt furcsallni. Benne van, h lehet csaj megse ennyire tokeletes es van vmi amivrl elijeszti a ferfiakat. De az is lehet, hogy szimplan nem talalkozott a megfelelovel.
8/8 anonim válasza:
Szerintem neki nem jó egyik pasi sem aki próbálkozna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!