Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok, akik gyönyörűek, kedvesek, jószívűek és még intelligensek is tehát konkrétan tökéletesek és ennek tetejébe még szerények is, mégsem kellenek egy fiúnak sem?

Figyelt kérdés
Ha ismertek ilyet, szerintetek mi lehet az oka? Miért nem kezdeményeznek náluk a fiúk?

nov. 17. 16:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Szàmos oka lehet, nem feltétlenül van rendben például lelkileg, ebbe te külső szemlélőként nem làthatsz bele.

A leggyakoribb ok egyébként, hogy az adott làny reménytelenül szeret valakit,akik meg jelentkeznének a pozícióra,azok nem kellenek neki.

nov. 17. 20:38
 12/16 anonim ***** válasza:
92%
Hogyne. Nincs pénze aztán annyi, dolgozik 2 helyen, családtagnak segít anyagiakban, nem megy sehová. A munkában meg csak házasok vannak, vagy öregek. Ha nincs szabadidő, semmi nincs.
nov. 17. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kellettem legutóbb, mert nem akarok gyereket.

De ezek mellett lehet valakinek egy csomó hibája. Én pl. szexben visszafogott vagyok. Ez rengeteg pasinak off, lehetsz te a legszebb meg a legkedvesebb, ez nagyon nem elég.

nov. 18. 01:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy egymásnak legyetek tökéletesek.

Kinek mi a gyönyörű.

Sokaknak az a nő a kedves, aki soha nem szól vissza, és tudja, hol a helye. Szerintem egy nagyszájú, vagány lány is simán lehet kedves, ha az azt jelenti, hogy megbízható, türelmes, ha kell, és figyelmes is.

A jószívű jelentheti azt, hogy szívesen meghallgat, ha arra van szükséged, de azt is, hogy feláldozza magát másokért, és elmegy a világ másik végére gyerekeket menteni.

Az intelligencia megint sokak számára nem egyértelmű. Valójában gyors fel fogó képességet és kimagasló kíváncsiságot jelent, nem egyenlő a műveltséggel.

Szerény az az ember, aki nem tolja a másik arcába, hogy valamiben jobb nála. De, ha kérdezik, akkor simán elmondhatja. Vagy, ha rátámadnak, pl. mit tudod te, nincs is diplomámd. Közben közli, hogy , de van kettő is. - ne ez a szitu sokaknál már azt jelenti, hogy az illető nem szerény, pedig az, de az adott szituációban őszinte volt.

Szóval, hogy ki a tökéletes, az egyéni nézőpont kérdése. De hiszem, hogy van olyan, hogy valakik egymásnak tökéletesek.

nov. 19. 06:10
 15/16 anonim ***** válasza:
25%
Valamelyik filmben lehet vagy egy párhuzamos dimenzióban. :D
nov. 22. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:
69%

Én egy átlagos nő vagyok, akinek már van férje. Nekem kívülállóként ezek a nők mindig túl komplikáltnak tűntek. Ha férfi lennék, nemis akarnék kikezdeni velük, mert egy átlagos nővel lehet, hogy könnyebben el tudják képzelni az életet.

Az egyik ilyen nő ismerősöm például munkamániás egyrészt, másrészt elvárja, hogy őt mindenki hercegnőként kezelje, mert neki ez jár. Szerintem más is van, aki nagyon sokat küzdött az életében, amire nyilván lehet büszke, de azért nem kéne átesni az egó túloldalára.

Egy másik nő ismerős szintén nagyon szép, csinos, viszont neki sem felel meg senki.

Másrészt ezekből a nőkből hiányzik a tűz, inkább csak az elvárások verik a plafont...

nov. 23. 08:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!