Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 45 éves nőhöz 54 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 éves nőhöz 54 éves férfi már öreg?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:51
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
9%

Egyáltalán nem...

A gyakorlatban egy 45 éves nő már örülhet egy 60 éves alkoholista férfinak is, ha azt nem kell ápolnia, pelenkáznia, stb.

tegnapelőtt 23:01
 2/45 A kérdező kommentje:
Meglepodnel:-)
tegnapelőtt 23:02
 3/45 anonim ***** válasza:
4%
Én tudom ezt jól. :)
tegnapelőtt 23:03
 4/45 A kérdező kommentje:
Nem jól tudod.
tegnapelőtt 23:03
 5/45 anonim ***** válasza:
60%
A párom 54 éves. Kapaszkodj meg: én 37 vagyok. Ja, és nem gazdag, még mielőtt megkapnám. A szerelem nem ezen múlik.
tegnapelőtt 23:09
 6/45 anonim ***** válasza:
57%
Hát azt tudom, hogy nekem közel a 40-hez már nem kellene egy 50 körüli férfi. Úgy érzem az már egy "másik korosztály". Ugyanígy egy 45 éves nő még viszonylag fiatal, főleg ha jól tartja magát, egy 54 éves férfi meg középkorú. Az a baj, hogy ebben a korban nagyon sokat számít plusz 10 év. Többnek érződik itt 10 év, mint mondjuk ha 26 éves lenne a nő, a pasi meg 36.
tegnapelőtt 23:12
 7/45 anonim ***** válasza:
37%

#5 Vagyok.

#6 Én nem tudom, milyen "körökben mozogsz" (és ezt értsd jól), de nekem rengeteg férfi ismerősöm van, akikről meg nem mondanád, hogy már 50 felettiek.

Amúgy édesapám már közel a hetvenhez simán eladhatná magát ötvenesnek, és ez nem vicc. Nyilván játszik a genetika (én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál).

A szüleim közt 12 év van, de nem látszik, valahogy "egymáshoz idomultak" az évek során.

Bármennyire is klisé, a kor tényleg csak egy szám.

tegnapelőtt 23:22
 8/45 anonim ***** válasza:
100%
Majd az adott 45 éves nő eldönti.
tegnapelőtt 23:34
 9/45 anonim ***** válasza:
79%
A nőtől és a férfitól függ. Nekem 48 évesen is öregnek hangzik, de van, akinek 30 évesen is elfogadható. Na meg sok múlik a testi-lelki állapotán is mindkét félnek.
tegnapelőtt 23:35
 10/45 anonim ***** válasza:
67%
7: én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, konkrétan huszonévesnek szoktak tippelni. Amikor belenézek a tükörbe én is egy huszonéves nő arcát látom viszont. Pont ezért nem tudom elképzelni se, hogy egy 50 éves férfival összejöjjek. Lehet ő felőlem George Clooney is, lehet bármilyen sármos egyszerűen úgy érezném belül egy kicsit meghalnék. Lehet, hogy ez egyeseknek sértő, de ezt érezném. Nem állok készen az 50 éves korosztályra. Majd ha én is annyi leszek addigra készen fogok állni. De jelenleg maradok a 40 körüli vagy fiatalabb korosztálynál. Talán egy 45 éves férfit el tudnék fogadni, ha(!) nagyon jól tartja magát, fiatalos és sármos. És még annyit, hogy a te döntésed kivel jössz össze, de hidd el az ember (te is) észrevétlenül hozzáöregszik a párjához. Ahogy írod is, hogy a szüleid is egymáshoz idomultak. Ez nemcsak azt jelenti, hogy apád fiatalosabb, hanem azt is, hogy anyád öregesebb. Mint Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas esetében. Utóbbi egész jól tartotta magát egész sokáig, míg előbbi meglepően gyorsan öregedett és ma már a koránál is többnek néz ki. Pedig gyönyörű nő volt fiatalon, de ezt teszi az emberrel egy sokkal idősebb partner.
tegnapelőtt 23:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!