Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 45 éves nőhöz 54 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 éves nőhöz 54 éves férfi már öreg?

Figyelt kérdés
febr. 18. 22:51
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Anyamnak 48 evesen lett 38 eves parja, ugyhogy mar csak emiatt sem igaz, amit mondasz. Mindketten aktivan sportolnak, baromi jol neznek ki egyutt, egyaltalan nem latszik koztuk a korkulonbseg, mert anyum nagyon csinos es fiatalos.
tegnapelőtt 06:56
 22/45 anonim ***** válasza:
33%
Na és miért van ebben a korban nőtöbblet? Mert a férfiak 50 felett elkezdenek kihalni. Mi értelme összejönni egy 54 évessel? Lesz pár jó évetek, aztán mire megszereted, összeszoktok, elviszi egy szívroham.
tegnapelőtt 06:58
 23/45 anonim ***** válasza:
79%
Aki sportol, nem iszik, nem cigizik, nem zabál szemetet és évenete kivizsgáltatja magát az nem hal meg korán.
tegnapelőtt 07:10
 24/45 anonim válasza:
55%
Egyáltalán nem.
tegnapelőtt 07:14
 25/45 anonim ***** válasza:
80%
Ha jól tartja magát az 50-es pasi akkor nem öreg.
tegnapelőtt 08:34
 26/45 A kérdező kommentje:

Egyet értek azzal, aki azt írta, hogy alapvetően az 54 éves öreg lenne. Én is így voltam ezzel, 50-ben húztam meg a határt, valahogy az 50+ már más világ.

Egy sportolós társaságban ismertem meg a szóban forgó férfit, én azt hittem, hogy 45 és 50 közötti, kb 48-nak néztem. Aztán kiderult, hogy 54, amitől kicsit meglepodtem. Talalkozgatunk, és ettől elbizonytalanodtam. Sosem volt ennyivel idősebb párom, mindig korombeliek, vagy pár évvel fiatalabbak voltak.

tegnapelőtt 08:40
 27/45 anonim ***** válasza:
64%

Na hát akkor kérdező, döntsd el, hogy az itteni ismeretlen nímandok véleménye érdekel (lásd lepontozák feljebb azt, aki a sportról meg egészségről írt), vagy a saját szemednek meg benyomásdonak hiszel.

Mert itt egy koránál jóval fiatalabbnak kinéző, neked tetsző férfiben a legnagyobb problémád az, hogy néggyel több az elméleti maximumodnál.

tegnapelőtt 09:05
 28/45 A kérdező kommentje:
27-igen, igazad van, nyilván nem is az itteni válaszok nyomán fogok dönteni, főleg, hogy itt sok a toxikus troll. Csak néha jó kiírni magából az embernek azokat a gondolatokat, amiket pörget magában.
tegnapelőtt 09:08
 29/45 anonim ***** válasza:
80%

40 vagyok, férjem 50. Köszönjük szépen boldogok vagyunk. Fel se tűnik a korkülönbség. Össze csiszolódtunk. Nem értem mit kell ezen problémázni.

Le lehet pontozni😃

tegnapelőtt 09:28
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően sztem nem, de az, hogy az adott nő magához túl fiatalnak vagy öregnek érzi a férfit, vagy a férfi pepitában, az a saját joga és döntése. Mondatja itt 100 ember a 105-ből, hogy nem túl öreg, ha az adott nő annak érzi, szíve joga nem összejönni vele.
tegnapelőtt 10:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!