Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 45 éves nőhöz 54 éves férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45 éves nőhöz 54 éves férfi már öreg?

Figyelt kérdés
febr. 18. 22:51
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

1-es

Elárulnád hol lelhetőek fel ezen 45+ -os nők, akik örülnének nekem hatvanasként?

febr. 18. 23:37
 12/45 anonim ***** válasza:
10%

11-es

Gyakorlatilag mindenhol. 45 fölött teljesen megfordul a társkeresés alapvető, lényegi dinamikája, és a nők kerülnek sokszor kiszolgáltatott helyzetbe, miközben nőtöbbletbe csap át a demográfia.

Ezt kell megérteni. Hogy alapvető dinamikai folyamatok változnak meg.

febr. 18. 23:57
 13/45 anonim ***** válasza:
26%

#10 Édesanyám is fiatalabbnak néz ki a koránál, szóval a szüleimnél nem "egymáshoz öregedés", hanem "egymáshoz fiatalodás" történt.

Még közel 40 év után is utazgatnak, kirándulnak, randiznak. Fogják egymás kezét ☺️.

Mi is hasonlóak vagyunk a párommal, én egyáltalán nem érzem a korkülönbséget, semmilyen szempontból.

tegnapelőtt 00:04
 14/45 anonim ***** válasza:
68%

45 évesen a fiatalabb pasik hajtottak rám, néhány évvel, vagy tízzel is akár. Aztán ahogy idősödtem ötven felé, akkor kezdtek érdekelni az idősebb pasik, természetesen azok, akik ki is néztek valahogy.

Kérdező ezt neked kell tudni hogy tetszik e vagy sem. Meg hogy jól megvagytok e. Mert ha te még fiatalnak érzed magad a korodnál ő meg inkább már papis érdeklődésű, akkor fontolandó a folytatás.

tegnapelőtt 00:10
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
13: az a lényeg, hogy te boldog vagy, a többi nem számít. Én nem érezném jól magam egy idős férfi mellett, de lehet ez azért is van, mert az én szüleim közt 1 év korkülönbség van, tehát én ezt a mintát láttam, nekem ez a "normális" ezért számomra az lenne a fura, ha a saját párom 10-20 évvel idősebb lenne.
tegnapelőtt 00:11
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem öreg lenne, mert a férjem velem egyidős. De ha a férfi sportos, fiatalos, jól tartja magát, akkor lehet akár jobb is, mint egy lepukkant, pocakos 38 éves. Mint ahogy egy 40 éves nő is lehet csinosabb és igényesebb, mint egy elhízott, csúnya 25 éves.
tegnapelőtt 00:16
 17/45 anonim ***** válasza:
100%

12-es

[link]

55 éves kortól jön a nőtöbblet.

Abban igazad van hogy folyamatosan szűkül a kínálat.

Egy 30 éves nőre 1.08 férfi jut.

45 éves korában 1.04

20 és 55 között 110.000 férfinak akkor sem jutna nő ha tombolán sorsolnák őket. Persze ez nem akadályoz egy negyvenes nőt abban, hogy férfihiányra panaszkodjon.

tegnapelőtt 01:24
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
1 jobb is ha nem mondok semmit
tegnapelőtt 02:53
 19/45 anonim ***** válasza:
79%
Mar a 40 es pasik is öregek hozzá. Mivel a pasik őszek lerobbantak nyomik amelyik nem az meg harmincast keres.
tegnapelőtt 06:14
 20/45 anonim ***** válasza:
23%

25-höz a 35 öreg?

Nem.

Mások a számok rosszabbul hangzik az 50+....öregszünk.

tegnapelőtt 06:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!