Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Visszautasítanátok egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítanátok egy lányt pusztán azért mert jogász/ügyvéd a foglalkozása?

Figyelt kérdés

Magas fizetésű senior IT-mérnökként egy társkeresőn váltottam pár levelet egy átlagos külsejű (jobb sajnos nem akadt eddig) 30 éves nővel, akiről kiderült, hogy egy (alkalmazott) ügyvéd. Nem tudom mennyi lehet a fizetése, de nem is igazán az izgat.

Maga a szakma, tehát elkap tőle a viszolygás. Az egész Btk. Ptk. meg az ilyen jogi tanok az emberi rosszindulat, rosszakarat, a harag, a gonoszság manifesztációja. Valósággal kiráz a hideg az egésztől.

Aki ebben él már 10+ éve, feltéve ha a szülei is hasonló körökben mozognak ami még rosszabb, annak eléggé megromolhatott a lelke, a jelleme, a személyisége. A képein egyébként nem mosolyog, rideg arcot vág. Ezt utólag vettem észre.

Ez már elég ok lehet arra, hogy megszakítsam a kapcsolatot és inkább ne is találkozzak a csajjal?

tegnap 00:09
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%

Persze. Süt rólad hogy teljesen távol áll tőled a világa. Semmi értelme ismerkedni.

Természetesen nem kell kifejtened az okot, mert ez az egész csak neked elkenszenves, egyébként meg semmi baj nincs vele.

tegnap 00:13
 2/27 anonim ***** válasza:
39%
Miért tenném ? Nem nézek le senkit, nálam lenne esélye. Üdv közmunkás pisti
tegnap 00:13
 3/27 anonim ***** válasza:
29%
Én nem, mert nem ismerkedem lányokkal
tegnap 00:40
 4/27 anonim ***** válasza:
45%

Dolgoztam ügyvédekkel.

Menekülj.

tegnap 01:38
 5/27 anonim ***** válasza:
59%
Kizárt! Ilyen kapcsolatom volt, a lakásunk irodaként nézett ki. Sosem volt idő semmire, mert csak a munka! Ááá, inkább egy pénztáros.
tegnap 01:45
 6/27 anonim ***** válasza:
57%
Szakíts meg vele minden kapcsolatot, elvégre normális férfit érdemel, nem egy ilyen ostoba és gyűlölködő bolondot, mint te.
tegnap 02:19
 7/27 anonim ***** válasza:
51%

Általában a joggal foglalkozókra igaz, hogy a hazugság és mások szavainak a kitekerése,elferdítése a vérükben van.

Ismerek olyan bírót, aki otthon állat módra bánt a feleségével,fiával.És olyan ügyvéd nőt is,aki minden exét valami kis "érdekességgel" sakkban tartotta.

Persze nem mindenki egyforma,de semmilyen jogász vagy orvos nem kéne.Idejük semmi, okoskodás az egekben.

tegnap 05:22
 8/27 anonim ***** válasza:
9%
Annyira értelmetlen az ilyen kérdés, mert alapból mindig a nő választ. Így még, ha a nő magasan képzett is, akkor tutkó nem egy szociális munkással fog beszélgetni, ergo a saját kaliberének megfelelő egyedek lesznek neki a keresett felek.
tegnap 05:34
 9/27 anonim ***** válasza:
47%

Keress akkor egy számítógépee nőt, te előitéletes senior ITs hősszerelmes, magas fizetéssel.

Amúgy se tudnál egy ügyvéddel beszélgetni.

tegnap 07:26
 10/27 anonim ***** válasza:
19%
Ha te nem mozogsz hasonló körökben akkor úgyse működne. Mert azonnal kevesebb értékű embernek tartjàk aki nem járt egyetemre és nem milliós a havi jövedelme.
tegnap 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!