Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak az orvos, ügyvéd, igazgató stb jó pozícióban dolgozó nők?

Figyelt kérdés

Az olyan férfiakról akik 200-400 ezer nettóért fizikai melósok? Mennyire nézik le a hétköznapi melós embereket?

A kérdés azért íródott mert az öcsémet nagyon tönkre vágta lelkileg egy orvostanhallgató fiatal nő! Az öcsém 29 éves és csak egy érettségi tulajdonosa. Véletlen találkozott a fiatal nővel és meghívta egy italra. Persze nem ment el vele de a lelkébe gázolt hogy az öcsém egy alacsony, ronda , életképtelen pasas. Aki hülye volt az egyetemhez és csóró élete másról se fog szólni csak a munkáról és a csekkek fizetésről. Mindezt úgy hogy a nő amúgy semmit nem tudott az öcsémről. Pár mondatból és az épp rajta levő ruházatáról alkotott véleményt.

2022. okt. 19. 06:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Bocsi, de aki ettől TARTÓS depresszióba zuhan, az tényleg életképtelen.
2022. okt. 19. 06:41
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem lesz neki tartós de azért kiborította.
2022. okt. 19. 06:43
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Azt gondolom, hogy ennek a lánynak még sokat kell tanulnia az életről. Én ügyvéd vagyok és egyáltalán nem így gondolom. Számomra nem az határozza meg az embert, hogy milyen iskolát végzett, milyen szakmája van. Nekem is nehéz most mert van egy férfi aki nagyon kedves nekem, de néha úgy érzem kevésnek érzi magát hozzám és nem értem miért. Sosem éreztettem vele semmi hasonlót mint ez a lány.
2022. okt. 19. 06:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Még egy, ő kedvesebb volt velem mint azok a férfiak akik esetleg szakmailag többet tettek le az asztalra. Pont ez fogott meg benne. 3as voltam.
2022. okt. 19. 06:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt dolognak tartom, hogy így inzultált volna a lány egy vadidegen embert. Gondolom kamu a kérdés. De ha nem, akkor mit számít, hogy orvosnak tanul a kiscsaj? Emberileg egy érzéketlen nulla. Az ilyenekből lesznek a flegma, “szarok bele mi bajod van” orvosok, akikre pont semmi szükség nincs. Egy jó orvos empatikus és kedves. Tipikus olyan eset, mikor a gazdag szülők nyomatják, hogy a gyerekből márpedig orvos lesz, holott nem annak való.

Nekem másmilyen diplomám van, a családi cégünkben dolgozok és egy ideig jártam egy nagyon jóképű, izmos fiúval, akinek viszont csak érettségije volt és szegény családból jött. Tudod miért lett vége? Nem azért, mert nekem ő ne lett volna elég! Hanem mert csajozott mellettem, kevésnek érezte magát, nem hitte el, hogy meg fog tudni tartani (a diploma meg gazdag család mellett én mondjuk még sportos és csinos is vagyok).

Az ilyen kapcsolatok szerintem nem működőképesek, túl nagy a szakadék a két fél között, nem éreznéd magad komfortosan benne. Attól félnél, hogy egy jobb parti majd lecsapja a kezedről.

2022. okt. 19. 07:28
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon magasak az igényeik, de kulturáltan, udvariasan utasítják el az embereket vagy térnek ki az ismerkedés elől.

Akiről te írtál, egy kivételesen böszme nő lehet, szerencsére a döntő többség egészen másmilyen.

2022. okt. 19. 07:29
 7/16 anonim ***** válasza:

Jogász vagyok és nő, de soha nem gázolnék senki lelkivilágába ilyen bunkó módon. A magunk módján mindannyian értékesek vagyunk.

Szerintem ez a viselkedés sokat elárul egy emberről, így az öcséd helyébe én nem venném magamra:) aki másokat bánt, általában ott magával van baja….ez nem az öcsédről szólt,hanem róla…

2022. okt. 19. 07:54
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Incel kamu. Ismét.
2022. okt. 19. 08:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem akarok olyan párt, aki nem abban a miliőben mozog, mint én, nem jelenti azt, hogy lenézek bárkit is.

De nekem nagyon unalmas, hogy ezek az emberek általában csak arról tudnak beszélni, hogy kinek mije van és ki mennyit keres. Baromi fárasztó, mikor valaki azt ecseteli, hogy Németországban szartúrással mennyivel többet lehet keresni egy diplomás mérnöki bérhez képest idehaza, ezért milyen hülye a mérnök, hogy ennyit tanult. Ettől a mentalitástól már úgy szájbavágnék valakit.

2022. okt. 19. 09:13
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

Totális kamu.

Szomorú, akik a nemlétező lányt szidják.

"másról se fog szólni csak a munkáról"

Mégis mikor mondana másnak ilyet egy leendő orvos? Az ő élete fog igazán a munkáról szólni...

KAMU.

2022. okt. 19. 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!