Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnak az orvos, ügyvéd, igazgató stb jó pozícióban dolgozó nők?

Figyelt kérdés

Az olyan férfiakról akik 200-400 ezer nettóért fizikai melósok? Mennyire nézik le a hétköznapi melós embereket?

A kérdés azért íródott mert az öcsémet nagyon tönkre vágta lelkileg egy orvostanhallgató fiatal nő! Az öcsém 29 éves és csak egy érettségi tulajdonosa. Véletlen találkozott a fiatal nővel és meghívta egy italra. Persze nem ment el vele de a lelkébe gázolt hogy az öcsém egy alacsony, ronda , életképtelen pasas. Aki hülye volt az egyetemhez és csóró élete másról se fog szólni csak a munkáról és a csekkek fizetésről. Mindezt úgy hogy a nő amúgy semmit nem tudott az öcsémről. Pár mondatból és az épp rajta levő ruházatáról alkotott véleményt.

2022. okt. 19. 06:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ilyen. A párom kormánytisztviselő 2 diplomával, 2 nyelvvizsgával. Nekem csak szakmunkás végzettségem van, és egy mezei targoncavezető raktároskén dolgozom. Jövőre lesz a 20. évfordulónk.

47F

2022. okt. 19. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Nem nezem le őket! Miért neznem le őket??? Viszont, nem kezdenék velük soha! Nem egy szinten vagyunk intellektuálisan, ha mégis, (mert termeszetesen van erre példa) akkor sem tudom elképzelni, hogy egy netto 400 ezerért robotoló férfival legyek együtt. Ez nagyon atlag alatti fizetés!
2022. okt. 19. 10:25
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Figyelj, az egy dolog hogy neked mi elég és mi nem, de legalább ne járasd le magad azzal, hogy a 400 nettót átlag alattinak hívod. Ez csak arról ad tanúbizonyságot, hogy primitív és ostoba vagy.

Nem olyan nehéz ám beírni a keresőbe, hogy mennyi idehaza a bruttó átlag. Még te is képes vagy rá.

26n

2022. okt. 19. 10:31
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

13

Hát, én beirtam, hogy mennyi a (nem büfeszakos) diplomás atlagbér, és úgy látom, hogy netto 6-800at megkeres egy informatikus/mernök/pénzügyes!

🤷‍♀️

2022. okt. 19. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:

Megvárom, amíg kihúzod a fejed a seggedből. 💅 Az átlagos junior-medior bér műszaki területen 400 nettó. Tudom, mert veled ellentétben láttam már mérnököt közelről, az egyik a férjem a másik meg én vagyok.

2022. okt. 19. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
A 12-es egy olyan kisebbségről beszél, amit semmilyen szempontból nem érdemes átlagnak hívni. Mondjuk ha ilyen hülye lennék matematikából, lehet hogy én is össze-vissza mondanék be random összegeket, amiknek a közelébe sem kerültem aktatologatóként, ezért fingom nincs, mennyire reális.
2022. okt. 19. 13:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!