Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnak az orvos, ügyvéd, igazgató stb jó pozícióban dolgozó nők?
Az olyan férfiakról akik 200-400 ezer nettóért fizikai melósok? Mennyire nézik le a hétköznapi melós embereket?
A kérdés azért íródott mert az öcsémet nagyon tönkre vágta lelkileg egy orvostanhallgató fiatal nő! Az öcsém 29 éves és csak egy érettségi tulajdonosa. Véletlen találkozott a fiatal nővel és meghívta egy italra. Persze nem ment el vele de a lelkébe gázolt hogy az öcsém egy alacsony, ronda , életképtelen pasas. Aki hülye volt az egyetemhez és csóró élete másról se fog szólni csak a munkáról és a csekkek fizetésről. Mindezt úgy hogy a nő amúgy semmit nem tudott az öcsémről. Pár mondatból és az épp rajta levő ruházatáról alkotott véleményt.
Nem mindenki ilyen. A párom kormánytisztviselő 2 diplomával, 2 nyelvvizsgával. Nekem csak szakmunkás végzettségem van, és egy mezei targoncavezető raktároskén dolgozom. Jövőre lesz a 20. évfordulónk.
47F
Figyelj, az egy dolog hogy neked mi elég és mi nem, de legalább ne járasd le magad azzal, hogy a 400 nettót átlag alattinak hívod. Ez csak arról ad tanúbizonyságot, hogy primitív és ostoba vagy.
Nem olyan nehéz ám beírni a keresőbe, hogy mennyi idehaza a bruttó átlag. Még te is képes vagy rá.
26n
13
Hát, én beirtam, hogy mennyi a (nem büfeszakos) diplomás atlagbér, és úgy látom, hogy netto 6-800at megkeres egy informatikus/mernök/pénzügyes!
🤷♀️
Megvárom, amíg kihúzod a fejed a seggedből. 💅 Az átlagos junior-medior bér műszaki területen 400 nettó. Tudom, mert veled ellentétben láttam már mérnököt közelről, az egyik a férjem a másik meg én vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!