Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi jelenthet kiutat számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jelenthet kiutat számomra a jelenlegi helyzetből?

Figyelt kérdés
Jelenleg egy vidéki kis faluban élek a szüleimmel, ahol egyáltalán nincs lehetőségem ismerkedni, mert szinte az összes normális nő már foglalt a környéken vagy elköltözött nagyvárosba vagy túl fiatal hozzám. Erre nyilván az lenne a legjobb megoldás, ha függetlenednék és elköltöznék egy nagyvárosba és akkor nem lenne kizáró ok az sem, hogy mamahoteles vagyok, ami már alapból elriaszt minden nőt. De sajnos nincs egy piacképes szakmám és diplomám, így nem tudom, hogy mihez kéne kezdenem. Sima érettségivel egy minimálbértől alig magasabb fizetéssel csak vegetálnék vagy meg sem tudnék élni egyedül. Lakótárshoz nem szeretnék költözni. Jelenleg dolgozok egy gyárban egy minimálbéres állásban és így, hogy nem élek külön elegendő a pénzem, nyilván beszállok a költségekbe, de több marad így. Sajnos így soha nem fogok magam mellé találni egy nőt sem.

ma 15:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Valamit valamiért 🤷🏻‍♀️ Mást nem tudok mondani.
ma 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:

És a környékén nincs város ahová el lehet járni?

Menj el mitudom én buszozni vagy tanul valamit.

ma 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Sztem pedig érdemes lenne a lakótársat vagy szállásos munkát bevállalni legalább pár hónapig, amíg félre nem teszel pénzt albérletre. Ha pedig ennyire fontos, hogy csak anyucival vagy egyedül élj, akkor bezony ezt be kell vállalnod, hogy egyedül halsz meg. Hacsak nem vagy hajlandó utazni társkereséshez és vmi még mélyszegényebb csajt magadhoz költöztetni (de abból neked kell igényest kupálnod valszeg).
ma 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!