Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben az esetben hol tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

37/F vagyok és van egy 15 éves fiam, aki velem él. Sajnos társkeresőkön nem volt sok sikerem, csak egyszer lett majdnem kapcsolat, de kiderült, hogy van valakije, csak azt akarta, hogy a pasija féltékeny legyen :D Sok olyan is volt, aki azért rázott le, mert van gyerekem. Sőt a legtöbbször ez történt.

A munkám is olyan, hogy férfiakkal dolgozom, szóval az sem jöhet szóba, másrészt szoktam járni edzőterembe, de onnan csak egyéjszakásaim voltak.

Egyszer egyik barátom mutatott be egy lánynak, de az sem volt hosszú életű, rögtön ide akart költözni és elvárta, hogy vegyem meg neki x meg y dolgot, csak mert az előző párja mindig mindent megvett neki és vannak bizonyos elvárásai. Meg volt egy olyan elszólása, hogy a fiam nem is a gyerekem, hanem a testvérem, mert annyira hasonlít rám, biztos hazudok :D Amikor közöltem vele, hogy számomra itt a vége, hisztizett, megütött, elhordott mindennek.

Szóval eddig elég szerencsétlenül alakultak a dolgaim, de még bízom benne, hogy valakivel egymásra találunk, de már lassan ötletem sincs, hogy hol tudnék ismerkedni. Szabadidőm nincs sok, amennyi van, azt az edzőteremben töltöm és fentebb már említettem, hogy ez miért nem opció.

ma 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg gondoltál arra, hogy férfiakkal lenne kedved ismerkedni, ha már nőkkel nem jön össze?
ma 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak férfi ismerőseim, 2-3 gyerekkel is. Összejött nekik társkeresőn partner. Az egyik már össze is házasodott, a másiknak meg évek óta tart.

Légy kitartó és gyermekesekkel ismerkedj.

ma 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemesebb lenne szintén gyerekes anyukákkal ismerkedni, mert ők átérzik a helyzetedet. Nyilván amit leírtál, abból csak következtetni lehet, és lehet, nem úgy érted, de nekem az szúrt szemet, hogy te 37 évesen "lányokkal" ismerkedsz, akinek "pasijuk" van. Lehet, hogy az a típus vagy, aki mindenkire ezeket a szavakat használja, aki nem 40, de ha ilyen huszonéves csitriket hajtasz, akkor nyilván nehezebben fogják elviselni a gyereket, meg azért azoknak a 20 éves pipiknek a többsége, akik ennyivel idősebb párt keresnek, eléggé hátsó szándékkal teszik (ezért akadt ki a leányzó, hogy nem kapott ezt-azt-amazt),
ma 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy fiatalabbakat helyezed előtérbe? Haverom uígy volt. Tipikus szép nőket vette nő számba. Aztán folyton pofára esett. Egyszer leesett neki, átlag nővel kezdett és megnősült.
ma 17:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Továbbra is a netet javaslom, de bő adatlappal, hogy veled élő 15 éves fiad van.
ma 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!