Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ebben az esetben lenne-e...

Ebben az esetben lenne-e kedve valakinek ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szóval szeretnék pár dolgot tisztázni előtte mielőtt valaki félre értené. 17 éves vagyok és lány, leginkább olyan társat keresek aki Hajdú-Bihar megye és környékén él. Nem dohányzó. Kor számomra nem lényeg de azért ne legyen túl idős. Nem vagyok aszexuális viszont mivel még iskolába járok tehát leginkább olyan társat szeretnék aki megérti hogy nem akarom a testi kapcsolatot addig míg el nem végzem az iskolát. Olyanok légyszíves kerüljenek akiknek ez problémát jelent valamint a "ha nincs más ez is jó" típusú emberek, mivel ezt tényleges komoly célból gondolnám.
2021. máj. 24. 19:42
 1/9 A kérdező kommentje:
És igaz kérdésemben nem írtam de ez leginkább személyes tulajdonságra lehetne jellemezni. De egy olyan ember aki nem sajnáltatja magát és csak azért keres valakit hogy a problémáit ő oldja meg. Mert én segítek gondokon de egy bizonyos pontig, ezt értem úgy hogy ne mindig beszéljen egy adott problémáról.
2021. máj. 24. 19:59
 2/9 anonim válasza:
Brit tudósok még mindig keresik a választ, hogy mi az összefüggés a tanulás és a testi kapcsolat között. :D
2021. máj. 24. 20:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Mivel sajnos volt már ilyenben tapasztalatom/részem. És kedv derítő, meg rontja a kapcsolatot ha csak azt az adott témát valamilyen módon úton felhozza.
2021. máj. 24. 20:02
 4/9 A kérdező kommentje:
#1 válaszoló ezt hosszú lenne leírni,
2021. máj. 24. 20:03
 5/9 anonim válasza:
kamus csávó ocska troll dumája. hehe ..
2021. máj. 24. 20:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Milyen csávó? Oda írtam hogy lány vagyok. Nem kell mindenhez kommentelni ha nem is érdekel a téma!
2021. máj. 24. 20:58
 7/9 anonim válasza:
Csillagbogaram tanuld meg a net első számú szabályát, főleg egy anonim oldalon: a pasik 99,99% megdugni akar majd, meg chatizéni meg képcserélni.
2021. máj. 25. 02:09
 8/9 anonim válasza:
brutttál nagy kammmu a kérdés picinyem
2021. máj. 27. 22:40
 9/9 anonim válasza:
#7 nem gondolnám. :D Tőlem még senki nem kért olyasfajta képet, pedig már jó néhány pasival beszéltem erről az oldalról.
2021. máj. 28. 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!