Van még férfi, aki komoly kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
Nemcsak Tinderen, de már Badoon is azt látom, hogy egyre többen csupán alkalmi együttlétet keresnek, s növekszik azok száma is akik kapcsolatból kacsintgatnak kifelé.
Én ilyesmiben nem szeretnék részt venni.
36-40 év körül kereslek, őszinte, hűséges, normális értékrenddel bíró férfi.
jan. 16. 23:31
1/28 anonim válasza:
Van! Badoo-t pedig hagyd, legalja van ott. Mondjuk én a csajokat láttam, de nem kérek belőle. Odairja hogy 26 éves azt kinéz 40-nek, meg utólag derül ki, hogy van pujája
jan. 16. 23:45
2/28 anonim válasza:
Van, de az ép kéz-láb nő alá nem adja az igényeit. Szóval sem kövér, se többgyerekes vagy munkanélküli nem kell.
jan. 17. 00:01
3/28 anonim válasza:
Komolyak a szándékaid?
jan. 17. 04:22
4/28 Szolovjov válasza:
#2 Pedig egy jó férfi öcsém nem várja el a melót a nőtől. Mert a nő dolgozik eleget otthon is. És ahol jut étel egy embernek, ott jut kettőnek is.
jan. 17. 05:11
5/28 anonim válasza:
Igen, ilyen embernek vélem magamat, ha gondolod írj! (F42)
jan. 17. 07:06
6/28 anonim válasza:
Nemhogy normális férfi,de normális nő sincs,nagyítóval kell keresni az olyanokat akiknek még eszük is van és nem ezeregy tucat. Ezek már magas elvárásnak számítanak. :D Csodát ne remélj,csak körül kell nézni,még rendes barátságok sincsenek már,nemhogy kapcsolatok. Kitartás és nagy mázli kell hogy összejöjjön az ideális pár, az is sok év,de még úgy se garancia hogy életedben megtalálod.Ha jól beszélsz idegen nyelvet próbálkozz olyan oldalakon ahol külföldiek is vannak,sokkal nagyobb lesz az esélyed.
jan. 17. 11:08
7/28 anonim válasza:
Van, de több, mint 40.
jan. 17. 11:58
8/28 anonim válasza:
Vannak, de a társkeresőkön nagyrészt kamuprofilok és robotok vannak. 8-10 éve még volt esély ott ismerkedni.
44 éves vagyok, tehát nem felelek meg az előírásoknak.
jan. 17. 14:00
9/28 anonim válasza:
Igen vannak köztük én is bàr korban nem vagyok jó 30/F
jan. 17. 15:20
10/28 anonim válasza:
Es merrefelé laksz Kérdező?
jan. 17. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!