Van még férfi, aki komoly kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
Nemcsak Tinderen, de már Badoon is azt látom, hogy egyre többen csupán alkalmi együttlétet keresnek, s növekszik azok száma is akik kapcsolatból kacsintgatnak kifelé.
Én ilyesmiben nem szeretnék részt venni.
36-40 év körül kereslek, őszinte, hűséges, normális értékrenddel bíró férfi.
tegnap 23:31
1/5 anonim válasza:
Van! Badoo-t pedig hagyd, legalja van ott. Mondjuk én a csajokat láttam, de nem kérek belőle. Odairja hogy 26 éves azt kinéz 40-nek, meg utólag derül ki, hogy van pujája
tegnap 23:45
2/5 anonim válasza:
Van, de az ép kéz-láb nő alá nem adja az igényeit. Szóval sem kövér, se többgyerekes vagy munkanélküli nem kell.
ma 00:01
3/5 anonim válasza:
Komolyak a szándékaid?
ma 04:22
4/5 Szolovjov válasza:
#2 Pedig egy jó férfi öcsém nem várja el a melót a nőtől. Mert a nő dolgozik eleget otthon is. És ahol jut étel egy embernek, ott jut kettőnek is.
ma 05:11
5/5 anonim válasza:
Igen, ilyen embernek vélem magamat, ha gondolod írj! (F42)
ma 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!