Van még férfi, aki komoly kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
Nemcsak Tinderen, de már Badoon is azt látom, hogy egyre többen csupán alkalmi együttlétet keresnek, s növekszik azok száma is akik kapcsolatból kacsintgatnak kifelé.
Én ilyesmiben nem szeretnék részt venni.
36-40 év körül kereslek, őszinte, hűséges, normális értékrenddel bíró férfi.
jan. 16. 23:31
21/28 anonim válasza:
Pasiként ebben a korosztályban én meg pont a fordítottját tapasztalom.
jan. 20. 10:07
22/28 anonim válasza:
Igen, de csak normális módon. Üzenetezés kizárt. Találka vagy teledon oké. Csak egészséges nő érdekel (depresszió nem kizáró ok).
jan. 20. 11:19
23/28 anonim válasza:
Ha még nem ment el a kedved, én szívesen ismerkednék. :)
38/F
jan. 20. 16:31
24/28 mikeXxX válasza:
Ha írtam hogy nem itt akarok akkor ismerkedni akkor minek jön privátba hogy hogyan nézek ki 🤣? Édes istenem 🙏🤦♂️!
jan. 20. 23:40
25/28 anonim válasza:
Van, de sajnos fiatal vagyok hozzád. 30/f 😥
jan. 22. 12:17
26/28 anonim válasza:
Igen, van, csak 30 vagyok én is.
De a huszonéves lányok nem szeretnek ilyet kérdezni.
jan. 23. 09:35
27/28 anonim válasza:
Van, 38/f
jan. 23. 09:49
28/28 anonim válasza:
Persze van, de szerintem ez nem így működik. Egy ismerkedésnél hiába akar mind a két fél komolyat, ha nem passzolnak például.
Nekem most lett vége egy majdnem 10 éves kapcsolatomnak, de az elején nem mondtam volna meg, hogy eddig fog tartani, meg azt sem, hogy majd egyszer én szakítok.
jan. 25. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!