Van még férfi, aki komoly kapcsolatot keres?
Figyelt kérdés
Nemcsak Tinderen, de már Badoon is azt látom, hogy egyre többen csupán alkalmi együttlétet keresnek, s növekszik azok száma is akik kapcsolatból kacsintgatnak kifelé.
Én ilyesmiben nem szeretnék részt venni.
36-40 év körül kereslek, őszinte, hűséges, normális értékrenddel bíró férfi.
jan. 16. 23:31
11/28 anonim válasza:
Vannak ilyen férfiak, csak azok általában ugorják meg a lecet a hasonló korú nőknél. Akik hozzák a kellően magas szintet, azok vagy kapcsolatban élnek, vagy minden este más nőt vihetnek ágyba és élnek is ezzel a lehetőséggel.
jan. 17. 17:13
12/28 anonim válasza:
Igen, de biztos nem itt fogok ismerkedni.
jan. 17. 18:30
13/28 anonim válasza:
#12 lol akkor mit keresel az ismerkedés rovatban?
jan. 17. 18:42
14/28 anonim válasza:
Na és te mit tudsz nyújtani? Amúgy a hűséges, normális férfiakra ráuntok, mert "unalmasak", vagy már az elején kidobáljátok őket, mert kitaláltok valamilyen nevetséges indokot, amivel megmagyarázzátok magatoknak, hogy az illető miért nem jó, na és persze nem is a szőke herceg jön értetek fehér lovon, "csak" egy átlagos külsejű fickó, ami nektek kevés. Aztán pedig sírtok, hogy "sehol egy normális férfi".
jan. 17. 19:15
15/28 anonim válasza:
#14 valószínűleg jó indítás, hogy már ismeretlenül belekötsz :D
Mi baja itt mindenkinek? 🤣
jan. 17. 20:16
16/28 anonim válasza:
Még idősebb korosztályban sincs. Én 45-55 között keresek, korban én is ott vagyok. A többség ígénytelen, öreg, úgy néz ki 50 évesen mint egy 70. A maradék pedig 50 évesen ott tart, hogy az a legfontosabb szempont neki, hogy hordok-e szoknyát harisnyával, stb...
jan. 18. 05:06
17/28 anonim válasza:
Én ötvenes vagyok és harmincast keresek
jan. 18. 07:02
18/28 anonim válasza:
#15: Nem akarok ismerkedni a kérdezővel (sem), egyébként meg mindenki csak az elvárásait sorolja, de önmagáról nem ír semmit. Így pedig kb. csak annyi miatt írhatsz neki, hogy puncija van (elvileg), és kész. A kérdező nem ír semmit, hogy hány éves, hol lakik, mi a hobbija, amivel gyakorlatilag felesleges körök lefutására kényszeríti az esetleges érdeklődőket, vagyis még annyira sem méltatja őket, hogy néhány alapadatot megadjon magáról. Másrészt az a tapasztalatom, amit leírtam: sírnak, hogy sehol nincs egy értelmes, normális férfi, de ha véletlenül jelentkezne egy ilyen, akkor mondvacsinált okokra hivatkozva kiszórják (vagy szó nélkül eltűnnek), vagy ráunnak, mert nem elég "izgalmas".
jan. 18. 10:38
19/28 anonim válasza:
Debrecen környékéről esetleg?
35f
jan. 18. 11:54
20/28 mikeXxX válasza:
Van! De nem itt szeretnék ismerkedni. És már 40+ vagyok.
jan. 18. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!