Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 38 éves férfi vagyok, budapest...

38 éves férfi vagyok, budapesten élek és komoly kapcsolatot keresek, 30-as éveiben járó, független, átlagos, rendes nővel? Írjatok amennyiben érdekesnek találtok.

Figyelt kérdés

ma 09:34
1 2
 1/18 anonim válasza:

Szia kereszténycel.

Van egy 41 éves , 2 gyerekes , duci testalkatú elvált barátnőm.

Érdekel ?

ma 09:51
 2/18 A kérdező kommentje:
28-34 évig jöhetnek szóba, átlagos, sportos vagy vékony testalkat. Gyerekes nem játszik.
ma 09:53
 3/18 anonim válasza:
Akkor 35 éves gyermektelen nem játszik.
ma 09:55
 4/18 A kérdező kommentje:
3-as: 35 még esetleg. Mik a paraméterei?
ma 09:57
 5/18 anonim válasza:

Menjetek már a fenébe a duci nőkkel.

Akinek tetszik annak egészségére, de a többsegnek tutira nem!

Mégis rá akarjátok erőltetni őket az egyedülálló férfiakra.

ma 09:57
 6/18 A kérdező kommentje:

5-ös nincs gond a duci nőkkel, és a soványakkal sem. De most ha én 184 magas vagyok és 81 kg akkor miért ne várhatnék egy 170 magas 67 kilós nőt. Az sem sovány, de nem is duci.

Nincsenek irreális elvárásaim hogy 170/50 meg ilyenek!

ma 10:01
 7/18 anonim válasza:
Nekem se jó az életem de jól fogok szórakozni ha a kérdező már 45 évesen irogatja majd hogy 28-30 éves sportos , gyerektelen nőt akar.
ma 10:02
 8/18 Grizesteszta válasza:
Kerdezo, nekem tetszett a szoveged es a valaszod, az , hogy latszik: tudod, mit akarsz. De azert ne feledd el, lehet, hogy tokeletesen megfelel a definicioknak, csak neked nem. Vsgy forditva: brleszeretsz, es kiderul: 40 eves. Ez lesz am s szivas! Sok sikert!
ma 10:04
 9/18 A kérdező kommentje:

8-as bele fogok szeretni igen de nem 38 évesen. Mit csináljak ha nekem a 31-34 közötti korosztály vonzó? Sajnos aki tőlem idősebb az nem.

Mielőtt megköveznél, huszonévesen vonzottak a pár évvel idősebbek, 30 felett változott ez meg, hogy 3-7 évvel fiatalabb nőket találok vonzónak.

Nem mellesleg aki tőlem idősebb általában túlzottan anyáskodó, kicsit úgy beszélnek velem mintha a nővéreim lennének, ez nem igazán vonzó egy pasinak.

A túl nagy korkülönbség nem jön be.

38F incel

ma 10:47
 10/18 anonim válasza:

túl nagy korkülönbség nem jön be.

Mi is így vagyunk vele! 30 évesen nekem nem kell egy 40 es vén trotty.

ma 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!