Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F
NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.
Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?
Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?
2-es
Nem napi szinten tolom. Mikor mások isznak (péntek, szombat este) én cigizek.
Esetleg, ha összefutunk havonta kétszer a haverokkal hét közben, akkor is.
Kérlek légy toleránsabb, nem csak az alkohol létezik.
4-es
Nem volt ilyen kérdés...
6-os
Drága barátom!
Van egy, azaz 1 darab idegen nyelvű kifejezés a kérdésben.
Ha arra az egy szóra rákeresel, megvilágosodik előtted a szöveg tartalma.
6.
De akkor nem lett volna "kúl" a "kveszcsön", "brádö" :D
Amúgy drogos cigi fogyasztása illegális, szóval bukta esetén szopóka lesz a dutyiban. Ha nem is zúz le egészségügyileg, akkor is ott az állandó bukta lehetősége és nem nagyon lesz olyan kormány itthon, ami legálissá fogja tenni. A fityisz konzervatív, a baloldal meg a nyugdíjas és roma igényszinthez igazít minden elképzelést.
Nem csuknak le egyből…elterelés van először. Ahol soha nem jártam, pedig egy ideje fogyasztom.
Egészségügyileg meg max a benne lévő dohány rombol le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!