Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Stoner vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F

Figyelt kérdés

NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.

Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?

Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?

2022. márc. 14. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valaki nem él vele, nem fogja tudni elfogadni. Olyat keress aki szintén az, és tudtok együtt cigizgetni.
2022. márc. 14. 15:04
 2/74 anonim ***** válasza:
100%
Még a kifejezést sem ismertem eddig. Megmondanám, hogy felejts el, ez nem kezdeti nézetkülönbség, hanem napi probléma!
2022. márc. 14. 15:05
 3/74 A kérdező kommentje:

2-es

Nem napi szinten tolom. Mikor mások isznak (péntek, szombat este) én cigizek.

Esetleg, ha összefutunk havonta kétszer a haverokkal hét közben, akkor is.

Kérlek légy toleránsabb, nem csak az alkohol létezik.

2022. márc. 14. 15:11
 4/74 anonim ***** válasza:
69%
Nálam a sima cigi is offos
2022. márc. 14. 15:15
 5/74 A kérdező kommentje:

4-es

Nem volt ilyen kérdés...

2022. márc. 14. 15:16
 6/74 anonim ***** válasza:
71%
Mivan? Miért nem lehetne magyarul beszélni?
2022. márc. 14. 15:23
 7/74 A kérdező kommentje:

6-os

Drága barátom!

Van egy, azaz 1 darab idegen nyelvű kifejezés a kérdésben.

Ha arra az egy szóra rákeresel, megvilágosodik előtted a szöveg tartalma.

2022. márc. 14. 15:29
 8/74 anonim ***** válasza:
34%

6.

De akkor nem lett volna "kúl" a "kveszcsön", "brádö" :D

Amúgy drogos cigi fogyasztása illegális, szóval bukta esetén szopóka lesz a dutyiban. Ha nem is zúz le egészségügyileg, akkor is ott az állandó bukta lehetősége és nem nagyon lesz olyan kormány itthon, ami legálissá fogja tenni. A fityisz konzervatív, a baloldal meg a nyugdíjas és roma igényszinthez igazít minden elképzelést.

2022. márc. 14. 15:50
 9/74 anonim ***** válasza:
57%

Nem csuknak le egyből…elterelés van először. Ahol soha nem jártam, pedig egy ideje fogyasztom.

Egészségügyileg meg max a benne lévő dohány rombol le.

2022. márc. 14. 15:52
 10/74 anonim ***** válasza:
88%
Abszolút kizáró ok nálam. A cigi is, és a lereszegedes is.
2022. márc. 14. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!