Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Stoner vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F

Figyelt kérdés

NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.

Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?

Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?

2022. márc. 14. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ítélem el a kábszerezőket úgy ámblokk. Ismerek jópár haláljófej és normális, "társadalmilag hasznos" embert, akik füveznek, gombáznak. Jó velük beszélgetni, elmenni ide-oda, de párkapcsolatbe egyikőjükkel sem bonyolódnék.

Egyrészt, nem legális. Én nem szeretnék semmiféle ilyen ügybe belekeveredni, sem ami a hatóságokat illeti, sem ami az alvilágot. Nyilván tudom, hogy füvet nemcsak rendkívül rosszarcú, késelős, egyéb alakoktól lehet szerezni, de na... nekem ez nem. És ezt a világot nem is szeretném finanszírozni. Nyilván, ha legalizálták volna itthon a füvet, a probléma ezen része kiesne.

Másrészt, nekem nem fér bele, ha valaki bármilyen tudatmódosító vagy egyéb szerekkel él. Nekem a részegeskedés sem oké, hiába legális, zéró tolerancia van a részemről.

Harmadrészt, a cigi szagától is rosszul vagyok, meg a fűtől is. Nem bírnám elviselni, ha a párom ettől bűzlene.

Szóval, ha első ránézésre csak ez lenne kizáró tényező a srácban, akkor is kizáró tényező maradna.

Amúgy én az ilyen kényesebb dolgokat, vagy amikor kizáró tényezők lehetnek, még az első két-három randin fel szoktam hozni beszélgetés formájában. Nekem kiemelten fontos, hogy a másik mondjuk ne legyen rasszista, így feldobom valamilyen ügynek a kapcsán a témát úgy, hogy az én ítéletem ne feltétlenül hangozzon ki belőle, és abból látom, a másik hogyan reagál. Szerintem ezt a fű kapcsán is simán megteheted, elindulhatsz akár a cigiből/alkoholból/szenvedélyekből/szokásokból. És ha megtudod, hogyan áll hozzá, akkor el tudod dönteni, hogy egyáltalán érdemes-e így folytatni az ismerkedést, és ha igen, mert nem totál elzárkózó, akkor azt, hogy hogyan tovább.

2022. márc. 15. 13:22
 42/74 A kérdező kommentje:

Hálásan köszönöm a válaszodat!

Álljon itt példaként mindenki számára.

Ez egy korrekt és mindenre kitérő válasz volt.

Még tanácsot is adtál, ami kifejezetten hasznos!

Nem vagyunk egyformák, de ezzel semmi probléma nincs.

Élni és élni hagyni.

2022. márc. 15. 13:35
 43/74 anonim válasza:
50%

Személy szerint nekem nem férne bele fiúként ha a lány még ha alkalmian is de illegális szereket használna. 3 dolog miatt is.

1 alapból illegális

2 a vicces cigi büdös a többi meg katasztrófa

3 felesleges pénzkidobás

de ugyanígy vagyok azokkal is akik túlzottan sokat költenek alkoholra vagy rendes cigire stb.

esélyed van normális nővel ismerkedni de benne van hogy ha csak ő sem alkalmi fogyasztó esélyes az hogy neki nem fér bele a szerhasználat.

2022. márc. 17. 11:58
 44/74 anonim ***** válasza:
39%

De úgy beszélsz a fűről kérdező mint a tipikus függők. Meg idealizálod magadnak ez miért jó, és persze mások isznak az mennyivel rosszabb. Ez tipikus függő mentalitás.

Nem kell megmagyaráznod senkinek miért fogyasztod, ezer féle ember ezer ok miatt nyúl a drogokhoz.

De egyszer le kell róla jönnöd, nem lehetsz mindig beállva. Az majd szar lesz, meg a csajodnak is amikor el kell viselni téged az elvonási tünetek miatt.

2022. márc. 17. 18:45
 45/74 A kérdező kommentje:

Rompasso22

Fogalmad nincs miről beszélsz, csak ennyi. Nincs birtokodban sem tapasztalat, sem relevánsabb információ, mint az általános/középiskolás drogprevenciós előadáson.

Az élet számomra az egyensúlyról szól.

Ha valamit túltolsz vagy elhanyagolsz nem lesz jó hatással rád.

Ez, alkohol, kávé, kaja, idegeskedés, lazaság, bármi. Ha túlzásba viszed viselned kell a következményeket.

Az egyetlen függőség amit ez a növény kiépít, a lelki függőség.

Ha valami nincs rendben felhozza és ráerősít. Például szerelmi bánatra kifejezetten káros tolni. Volt vele dolgom. Elmentem terápiába, megtanították, hogy vizsgáljam magam, legyek felelős önmagammal szemben.

A kulcs a folyamatos önvizsgálat!

Mit tolok túl? Mit hanyagolok el? Miért érzem jól vagy éppen rosszul magam.

Te például eléggé túltolod az elutasítást és egysíkúan látod ezt a kérdést, gondolom más kérdéseket is.

Nem jó!

Ui.:

Ha beírja bárki a következőt a keresőbe: rompasso22 gyakorikerdesek.hu megvilágosodik milyen lelkületű emberrel van dolga...

2022. márc. 17. 19:51
 46/74 anonim ***** válasza:

Ha megtalálod az egyensúlyt rendben van. De ha már annyira az életed része valami hogy a társkeresést is e-köré építed mint a kérdésedben leírtad, akkor már baj van.

A világért sem tennéd le, hanem majd a csaj alkalmazkodjon hozzád. És már kicsit elkönyvelted, hogy így ugy sem kellesz senkinek.

"az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs"

Ezt a mesét meg ugye te sem hiszed el, hogy csak kizárólag lelki függőséget okoz?

De mondom van egy csomó füves csaj is, nem kell ez miatt aggódnod. Simán találsz olyat akivel füvezhetsz. De azt is meg kell értened van akinél ez kizáró ok, tök mindegy hogy az alkohol károsabb vagy nem. Nem bántásból írom.

Ui: Én legalább kiírom a nevem :D

2022. márc. 17. 20:17
 47/74 A kérdező kommentje:

Rompasso22

Oké, akkor kénytelen vagyok egyesével megsemmisíteni az állításaidat.

E-köré építem a társkeresést:

Nézd. Tényleg nem szeretnék többet alkoholt inni a sörön kívül szórakozás közben. Valamivel kiváltottam. De abban is biztos vagyok, ha életem szerelme kérne meg rá, eldobom bármikor. Jelen esetben így van, egy csajért csak úgy nem dobnám el, mert az kb. az örök józanságot jelentené számomra minden értelemben. Erre huszonéves fejjel ne haragudj, de nem vagyok egyenlőre képes.

A csaj alkalmazkodjon hozzá:

Szó sincs erről mindenkinek szabad akarata van. Ha elfogadja, az első randi előtt el fogja, ha nem az is az ő döntése. Én biztos nem fogok hibáztatni senkit azért mert valamit nem szeretne.(kivéve munkában)

"az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs":

Ezt leginkább erre az egy lányra értettem. Elég karakán és ha előítéletes akkor lehet hozzám sem szól többet emiatt. Azt sem szeretném.

Ezt a mesét meg ugye te sem hiszed el, hogy csak kizárólag lelki függőséget okoz?:

Ezt a mesét jópáran kikutatták. Olvass utána! Nincs fizikai függőség.

Teljes mértékben megértem, ha ez valakinél kizáró ok.

Lásd:41-es és rá az én válaszom.

2022. márc. 17. 20:50
 48/74 A kérdező kommentje:

Ui.: Csak a szokásos Mucsi idézet jut eszembe a Roland név helyett a Rompasso22 névvel. :D

Ezzel anyakönyveztek?

2022. márc. 17. 20:56
 49/74 anonim ***** válasza:

47, Rendben igazad van. Normális srácnak tűnsz az írás alapján. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz gondod a társkereséssel. Én nem ítéllek el emiatt.

Aki akar így is elfogad, aki nem az meg nem.

2022. márc. 17. 21:04
 50/74 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy elfogadtad az álláspontomat!

További szép estét!

2022. márc. 17. 21:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!