Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Stoner vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F

Figyelt kérdés

NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.

Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?

Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?

2022. márc. 14. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:

Oké. Megint egyesével kell megsemmisítenem az érveket.

1. Agresszíven szeretném, ha emiatt nem ítélne el a társadalom egy része, mivel, ha az utcán összefutnánk, vagy munka közben kapcsolatba kerülnénk, lehet nagyon jóban lennénk. Csak az előítélet áll közém és sok ember közé.

2. Az, hogy nem kellek senkinek, nem tudom honnan szeded?

nincsenek konkrét problémáim a párkereséssel. A kérdés nem is erről szól.

3. Nincs szükségem a beállt állapotra. Péntek este van szükségem valamire, ami nem alkohol.

4. Aki a gyermekének bármi hasonlót mond az egy szörnyeteg.

5. A leírtak alapján te nem vagy alkalmas normális kapcsolatra. Gondolom rettentően leuralod a partnered a saját határozott véleményeddel.

2022. márc. 18. 13:57
 62/74 anonim ***** válasza:

En attol meg joban vagyok ezzel a kozeli baratommal, beszelgetek vele a vilag dolgairol, a sajat eletemrol es az o eleterol. De csak baratkent, parkapcsolat keretein belul eszembe sem jutna magamra venni a drogfogyasztassal kapcsolatos problemait.

Kivulrol nem tunik amugy veszesnek. De volt mar, hogy kert kolcson ho vegen, es nem kajara - kertes hazuk van, evi tobb disznot vagnak, szoval kajaval ki tudta volna huzni a kovetkezo, egyebkent egyaltalan nem rossz, 400+ netto fizeteseig.

Mentalis leepulest is latok: pl elkezdte ketsegbe vonni azt, hogy a Fold gombolyu. Vagy annak idejen megosztott velem egy videot, amiben egy laikus ember azt allitotta, hogy valamelyik covid ellenes oltas abortalt embrio tudoszovetet tartalmazza. Mikozben a videoban ennek bizonyitekakent felhozott Wikipedia szocikkben is le volt irva, hogy egy olyan SEJTKULTURAN teszteltek az oltast, amit annak idejen valoban egy abortalt magzat tudoszovetebol inditottak, 1995-ben. Es TESZTELTEK, nem pedig belekerult.

10-12 eve, amikor annyi idosek voltunk, mint te, meg egyutt nevettunk ezeken, es o is csak buliban tepett. Most viszont mar nincsen buli, csak heti 2-3 cigizgetes. Ha nagyritkan van osszejovetel, ott meg alkalmankent 2-3 cigike.

Sok kicsi sokra megy.

2022. márc. 18. 14:22
 63/74 anonim ***** válasza:
70%
Egy barátnőm nem drogozott soha, aztán összejött egy ilyen csávóval, aki fél óránként járkál ki füvezni. Nem irigylem tőle, de mint látod összejöhet
2022. márc. 18. 15:26
 64/74 A kérdező kommentje:

62.

Ő az intő példa. De az alapján, amit írsz nála is több probléma van nem csak ez.

Azt például nem értem, hogy nem jön ki 400+ból úgy, hogy heti 2-3 cigit nyom el. A legjobb cula is 4k/g, ha egy g-t rak egy cigibe(nagy hülyeség) akkor is 50k egy hónapra. Mit csinál a maradék 350k-val? Az is a fű hibája, hogy felelőtlenül bánik a pénzzel?

Ha minden nap 1g-t nyom(zombi szint) akkor is 150k körül simán meg lehet állni. Nem értem.

2022. márc. 18. 15:41
 65/74 anonim ***** válasza:
44%

Azt, hogy 25 évesen már ideje lenne kinőni ebből, és nem, biztosan nem tolerálnám párkapcsolatban senkinek a napi szintű beállást.

Nem a levegőbe beszélek, tetszett már srác nagyon is, de ez a napi szintű füvezés elég kiábrándító. Azontúl egy jó barátnőm ugíanígy tolta évekig, lb 1 éve hagyta abba, sztem egyrészt a jelenlegi párja hatására, másrészt egészségügyi okokból kifolyólag is kénytelen volt.

És lám, simán megvan nélküle, sőt, az agya nem zokni, nincs betompulva, felfogja munkában is a dolgokat, nem kell többször elmondani neki adott feladatokat, stb..

Egyébként én ezt úgy mondom, h alkalmanként én is toltam, de én nem vagyok hálistennek függésre hajlamos sem labilis. Barátnőm pl képtelen mértéket tartani, ha a közelében van, rögtön "visszaesik", neki a teljes letétel segített.

2022. márc. 18. 20:25
 66/74 A kérdező kommentje:
A napi szintű beállás sehova nem vezet. Ebben nincs vita köztünk, nem is állítottam az ellenkezőjét.
2022. márc. 18. 20:33
 67/74 anonim ***** válasza:
65%

Phaszki most nézem a 11-es kommentben, ha emiatt fél évre kapsz ingyen pszichológust, még elkapatni magad is megéri, elég drága áron mozognak.. :D

Hol lehet ezt bejelenteni? :D Na sorry.

2022. márc. 18. 20:34
 68/74 anonim ***** válasza:

Mondjuk nekem a het 2-3 is sok lenne pl, de valszeg a heti 1 is.. Tök mindegy, amíg kvázi rendszeresen csinálod és a rutinod része..

És igen, meglátszik az agyi képességeken is, még magamon is észrevettem. Én szerencsére csak elég mélypontokon nyúltam hozzá ( 2-3x?), egyébként nem is kívánom. Egy idő után úgy érzem amúgyis, h már nem esik jól, miért csinálom, már nem móka stb, ez kb pár hét volt, és utána egy jó ideig rá sem bírok nézni.

Szóval átható, h én a szorongás és stresszoldásra használtam, de iszonyat nehéz időszakomban (krízis, haláleset, vagy egyszerre több krízis, változás, xanaxozni nem akartam meg ilyenek). Aki tolja rendszeresen, nekik is általában van vmi lelki gebasz, és/vagy eléggé labilisak, amiért ennyire addiktívak hozzá. Én ezt tapasztalom azoknál, akiket ismerek és rendszeresen használják.

2022. márc. 18. 20:40
 69/74 anonim ***** válasza:
U.I: Egyébként ettől még biztos van olyan is, aki elfogadja, én is tudok ilyenről.
2022. márc. 18. 20:43
 70/74 anonim ***** válasza:
50%

61# Bocsi, nem érdekelnek az érveid. Azt hiszed nem látszik rajtad hogy függő vagy? Te tényleg azt hiszed hogy ez tolerálható? Nem, nem az. Nagyon, de nagyon el vagy tévedve ha szerinted ezt nem előítélettel kell kezelni. Továbbra is fenntartom a véleményemet hogy egy összeférhetetlen rettentő rossz természetű ember vagy, és még drogos is. Hát mondhatom nők non plusz ultrája....mindenki terád vágyik😆😆😆 Biztos családszerető családapa, gyerekeiért, asszonyért mindent megtevő...

Ja nem.

2022. márc. 18. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!