Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Stoner vagyok, van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Stoner vagyok, van esélyem átlagos értékrendű lánnyal kapcsolatot létesítenem? 25/F

Figyelt kérdés

NAGYON FONTOS: A kérdés nem a drogprevencióról szól.

Ha nyílt lapokkal játszok, az előítéletek miatt, úgy gondolom esélyem sincs. Ti jöttetek össze lánnyal úgy, hogy nem tudott a jelentős mennyiségű fogyasztásról? Hogyan oldottátok meg a kezdeti nézetkülönbséget?

Lányok, hogy reagálnátok, ha ez lenne az egyetlen gond a kiválasztottal kapcsolatban?

2022. márc. 14. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:

8-as

Kaptak már el. Nagyon megviselt a 2 órás beszélgetés a jarddal, tök intelligens volt a tag, nem volt gondja velem, saját elmondása szerint tele a hócipőjük, hogy rendes embereket vegzálnak emiatt.

Fél évig havi 2-szer kellett mennem elterelésre(csoportos beszélgetés egy pszichológussal), még volt egy jó csaj is de nem jöttünk ki.

2022. márc. 14. 15:57
 12/74 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem akarsz olyannal lenni, aki szintén szív?

Papolsz a toleranciáról, de leb@szod akinek a véleménye az, hogy neki nem fér bele. Tudod az embereknek saját akaratuk van és nem erőltethetsz rá másokra, amit te akarsz.

Értem én, hogy olyan csaj kell neked, aki szimplán toleráns és nem olyan, mint te, de ne erőszakoskodj, ha valakit taszítasz az életmódoddal. Hagyd békén, aki nem kíváncsi rád, ilyen egyszerű.

2022. márc. 14. 16:02
 13/74 A kérdező kommentje:

12-es

Szeretnék olyannal lenni, aki szintén szív. Hol olvastál ilyet?

Nincs szó lebaszásról, nem a kérdésre válaszolnak.

Nem dohányzom egy ideje, nem is arra vonatkozott a kérdés.

2022. márc. 14. 16:13
 14/74 Laylah ***** válasza:
74%

"Szeretnék olyannal lenni, aki szintén szív. Hol olvastál ilyet?"

Ott, hogy átlagos értékrendű. Az átlagos értékrendbe a drog nem fér bele.

2022. márc. 14. 16:22
 15/74 anonim ***** válasza:
100%
Unpopular opinion: engem nem zavarna, ha egyébként jól kijövünk és minden más rendben van, pedig én utoljára tizenévesen próbáltam ki egy-két dolgot, de azóta nem fogyasztok semmit, soha (még egy pohárka alkoholt sem).
2022. márc. 14. 16:30
 16/74 anonim ***** válasza:
59%

Ha 2 éven belül újra megfognak, már nem válszthatod az elterelést.

Utána az lesz a kérdés, hogy priusszal van-e esélyed normál értékrendű lánnyal ismerkedni.

2022. márc. 14. 16:30
 17/74 A kérdező kommentje:

Kedves Laylah!

Továbbrasem értem. Hol írtam, hogy csak és kizárólag nem fogyasztó lánnyal vagyok hajlandó kapcsolatot létesíteni?

Van olyan lány, akivel meg van a közös hang, de ezt a dolgot nem tudja rólam, ezért tettem fel a kérdést.

Az átlagos értékrend szerencsére tág fogalom. Van, akinél az alkohol nevű drog sem fér bele, szerintem az nem az átlag.

2022. márc. 14. 16:36
 18/74 A kérdező kommentje:

16-os

Tök fölöslegesen írtam ki, hogy a kérdés nem a drogprevencióról szól...

Nem erkölcsivel járok randizni. :D

2022. márc. 14. 16:41
 19/74 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj itt bárki írhat bármit, úgyse tudjuk az a lány hogy fog reagálni amíg ki nem derül számára a dolog.
2022. márc. 14. 16:44
 20/74 anonim ***** válasza:
17%
Értelmes embert kell keresni.
2022. márc. 14. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!