Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lett egy nagyon hosszú kapcsolatomnak. Kis szünet, és újra ismerkednék. De a nőknek mintha teljesen elszálltak volna az igényeik. Randizni teljesen átlagos öltözetben, átlagos autóval megyek. Sohasem jön össze. Valamit elrontok?
:)
egy több mint 5 éves kapcsolat után éltem meg ugyanezt. Azt hittem ugyanolyan lesz az ismerkedés, mint korábban, helyette... pofára esést követett pofára esés.
Tudod, hogy mit keresnek a nők? A nagybetűs KIVÉTELT!
— Akinek nem hétköznapi Toyota Yarisa, hanem BMW 770i xDrive-ja van,
— Akinek nem középiskolai forgácsoló végzettsége, hanem négy diplomája van három idegen nyelvi ismerttel anyanyelvi szinten,
— Aki nem lakótelepen lakik, hanem egy hatalmas, modernizált, esztétikus farmon kiszolgálószemélyzettel, lovardákkal, éttermekkel és olajkutakkal,
— Akinek nem probléma kifizetni egy fél millió forintos nyaralást kéthavonta,
— Aki legalább úgy néz ki, mint valamelyik patentra kigyúrt filmszínész, miközben kvantumelméleteket oktat a Harvardon...
Mit gondolsz? Ilyen átlagos adottságokkal labdába rúgsz akármelyiknél is? Ne foglalkozz velük, hülye mind.
Rossz helyen kérdezel. A gyakoris lányoknak egyáltalán nem számít sem a pénz sem semmi.
Amúgy én sem igazán értem a dolgot. Ahogy megfigyeltem a legtöbb fiatal lány olyan végtelenül suttyó, primitív alakokkal van együtt, hogy nevetséges.
Többnyire ilyen tipikusan rajoskodó, agresszív, arcoskodó srác aki még csak nem is vonzó, a fején van valami pamacs és vasággyal együtt 50 kiló. És itt most gyönyörű lányokról beszélünk, jó, 20 év alatt 2-3 évvel. Szerintem részben ezek miatt változnak meg az igényeik 20 felett.
Rájönnek, hogy fiatalon milyen idiótákkal voltak együtt és most már a szöges ellentéte kell. Már csak tényleg azt nem értem, hogy egy akármilyen random munkahellyel rendelkező huszonéves nő (legyen az bolti eladó egy áruházban/dohányboltban, stb...) aki tényleg átlagos fizetést kap és az életszínvonala is átlagos milyen alapon nézegeti a másik pénztárcáját. Persze, az ő igénye, ő döntése, ő dolga, de attól ez még nagyon kiábrándító.
Itt meg úgyis azt mondja mindenki, hogy ez nem így van, közben meg eléggé ez megy. Fene sem tudja már, hogy mi kell a lányoknak/nőknek.
Egyötöde elvan boldogan a kapcsolatában, egyötde tengődik egy kapcsolatban mert épp nincs jobb, egyötöde nem talál senkit mert a tökéleteset kergeti noha ő maga sem tudja milyen kell pontosan, egyötöde elvan kapcsolat nélkül és kalandozik, egyötöde pedig azért nem talál párt mert nem kelt semmilyen vonzalmat a férfiak többségében (szóval csúnya, na).
Ket dolgot keresnek a nok, az egyik az eltarto, (idealis ferj,) vagy a szeretot, akivel kielheti a szenvedelyet. Ha kapcsolatot szeretnel, akkor vagy fekudj ra jobban a penzre, vagy a hoditasra.
Ha anyagilag stabil vagy, azzal jo leszel. Ha szexre mesz, s nem is igazan akarsz tobbet, az piszkalja fel a noi egot.
“ minden pasi a labaim elott hever, kiveve ezt a sracot, hidd el akarni fognak kapcsolstat, s minel tobb idot beled invesztal a no annal biztosabb, hogy tobbet akar kosza szexnel.
Az általatok "jó nőnek" tartott cicababákkal igazából egyetlen férfi sem akar túl komoly kapcsolatot. Rendszeres szexet akar vele a lehető legkevesebb anyagi befektetés árán.
Azt pedig én nem nagyon hiszem, hogy egy nő nem kap randiajánlatot, ha valamennyire is csinosan öltözködik vagy szép. Gyakorlatilag az összes lány/nő akit kérdeztem erről azt mondta, hogy igen, naponta azért nem egy férfi kikezd velük itt-ott. De egy hét alatt biztosan van 10-20 még legrosszabb esetben is. Most, ha egy nő évente 1000 férfiból nem tud egyet sem választani akkor inkább ott van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!