Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy az egyetemista lányoknál átlagos pasiként nem érdemes próbálkozni ismerkedéssel, mert "hosszú sor" van náluk jelentkezőkből?
Nem értelek titeket...
Az a lány aki nem egyetemista, mitől kevesebb mint aki igen?
Szerintem sem igaz.
L/egyetemista
(Egyébként, csak úgy kíváncsiságból. Mit értetek az alatt, hogy "hosszú sor van a jelentkezőkből"? Ezt hogy kell elképzelni? Lehet a nő maga nem is tud arról, hogy érte "sor áll" mert ilyen betoji srácok epekednek utána, akik nem mernek kezdeményezni? Mert én csak ebben az esetben tudom ezt elképzelni. :D)
Minden csaj kelendőbb most, mint jó pár éve, ezért az elvárások nőttek. Egyetemista csajoknál főleg, mert sokan úgy érzik, hogyha diplomát szereznek, akkor többet érnek tárkeresés terén is.
Természetesen az itteni válaszolók majd megmondják a szokásos tutit, hogy átlagos srácok is simán lehetnek csajozógépek, ha valami közhelyes tanácsot megfogadnak. A lányoknál meg egy jelentkező sincs és elvárásaik sincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!