Mennyit költ egy átlagos egyetemista alkoholra hetente vagy havonta?
részemről van, hogy az adott hónapban egy korty alkoholt sem iszok. máskor előfordulhat, hogy másfél vagyis inkább kéthetente megiszok haverok társaságában, valahol, két kisfröccsöt vagy egy korsó sört, esetleg két-három deci bort.
nem kannásat szoktam, de nem is a budapest-hatker valami puccos részében vagyunk.
nekem ennyi bőven elég, nagyon változó egyébként, mennyibe fáj.
amikor volt barátnőm, hetente megittunk egy üveg bort vacsora közben/után, filmnézéskor, nem akartunk 2000 forintosat, de 300-at sem, azok olyan 6-700 forintosak voltak. most max. a fentieket csinálom, 1500 forint elég egy hónapra, néha meg abszolút 0.
A kolisok nyilván többet. Nekem van, hogy csak 3-4 sört a jobb fajtából, néha pedig egészen indokolatlan mennyiség összejön vegyes minőségből. Függ attól, hogy mennyi és milyen ZH lesz/volt a hónapban, van-e valami ünnepelni való.
Januárban alig valamit, a vizsgaszezon végén volt jobb dolgom is, februárban kb. 2-3 ezer ment el egész hónapban, most márciusban a mai napig kb. 6-7 ezer és még fog is 3-4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!