Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az átlagos...

Miért van az, hogy az átlagos és átlagnál rosszabb nők többsége is magas, kigyúrt Brad Pitteket akar?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam, hogy a nők csak a férfiak 20%-át tartja jóképűnek. Ezért többségük csak a 20%-ból akar válogatni. Míg a férfiak kb. a nők nagy részét szépnek tartják. Mi lehet ennek és a nők irreális elvárásainak az oka? Túlzás nélkül állítom, nemrég körülnéztem kicsit, és a legtöbb nő pl. 180 alatti férfival szóba sem akar állni. Mitől lehet ez? És mi lenne, ha a férfiak így válogatnának?

2012. jan. 20. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

"a nők csak a férfiak 20%-át tartja jóképűnek"

Valószínűleg az az oka, hogy ismeretlen férfiakat kevésbé tartják vonzónak, mint a férfiak az ismeretlen nőket. Egy nő akkor kezdi vonzónak tartani az átlag pasit, ha elkezdte megismerni. De hogy szóba sem állnak a 80%-kal, az tényleg durva lenne, ha így lenne.

2012. jan. 20. 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet benne vmi bár sztem nem ilyen nagy a különbség. Én pl válogatós vagyok, a nők nagyon nagy részével nem jönnék össze párkapcsolati szinten. Amúgy igen a megismerés sokat javít a külső megítélésén, a legtöbben olyannal jönnek össze aki ismeretlenül az utcán nem fogná meg őket. És ez nemtől függetlenül így van.
2012. jan. 20. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Társadalmunk neveli beléjük, hogy nekik megjár a legjobb. A párkapcsolatoknál a nők választanak partnert általában.

Mindennapos jelenség, hogy egy nőnek többen is udvarolnak, majd ő kiválasztja a számára legelőnyösebb férfit.

Az azonban elég ritka eset, hogy egy átlagos férfit körülrajonganak a nők és neki kell választania közülük.

A legtöbb nőben benne van az a tudat, hogy ők választanak. Miért érjék be "másodosztályú áruval" ha a legjobbat is megkaphatják. A kereslet-kínálat viszony nem érdekli őket. Inkább vannak egyedül (bocsánat:függetlenül), minthogy összejöjjenek egy "számukra nem elég jóval".

Persze vannak kivételek, de nem az a jellemző.

És akik most le fognak szavazni, nézzenek magukba és gondolják végig, hogy ezt a kis bosszúállást nem-e a hozzászólásom igazságtartalmának fájó gondolata készteti!

2012. jan. 20. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem úgy veszem észre, hogy a fiúk a nők nagy részét szépnek tartják.. Sőt! Ők is válogatnak ezerrel.
2012. jan. 21. 00:09
 5/5 anonim ***** válasza:
77%

A férfiak is így válogatnak. Nézz körül: szerinted miért alakult ki ez a hatalmas nagy fogyókúra mánia, miért hiszik a 40 kilós lányok, hogy kövér disznók?

Miért van egy nőn annyi vakolat? Minek dobja ki sok nő a bájait (nem feltétlen k*rvásan, inkább diszkréten)?

A férfiak miatt. Mert ezzel keltik fel a férfiak figyelmét, mert vizuális típusok és ez alapján döntenek elsőre, ahogy a nők is a külsőből, ez belénk van kódolva, ez ellen nem lehet tenni. Ritka az olyan szerelem, ahol előbb csak barátok, nem is tetszenek egymásnak, majd később alakul ki a vonzalom.

Sokan tévesen hiszik azt, hogy a nők maguk vagy más nők miatt öltöznek ki, holott egyértelmű, hogy ez miért van.

Az meg teljesen normális, hogy a nő dönt végül, bár nem egy olyan kapcsolatot ismerek, ahol a lány tepert a fiúért.

Had ne hozzam fel az állatvilágot, és hogy bennünk is megvannak még az ősi ösztönök, ami keveredik a modern világgal és elvárásokkal.

Kis utána olvasással rengeteg minden a helyére kattan és meg lehet érteni a nemeket, hogy ki, miért mit cselekszik.

Mindenkinek fontos a külső, de a szépség meg relatív. Az én párom nem egy Btad Pitt, hála a jó égnek, nekem borzalmasan nem tetszik az a férfi, nagydarab, szakállas, hosszú hajú. Magasnak magas, de nem ezért jöttem vele össze, hanem mert tetszett és miután megismertem úgy éreztem, hogy egymásnak valók vagyunk.

Én is jó nagy darab lány volnék és párom összejött velem, mert ő erre bukik, sovány nővel soha nem kezdene, mert az nem tetszik neki. Hát nem érdekes? Megint a szépség. Neki ez tetszik, ahogy nekem is az ő külseje. Mindennek ez a kezdete, a szépség, hogy vonzódjunk a másikhoz, egy alap, hogy meglegyen a kapcsolat a szaporodás miatt.

Azonkívül rengeteg férfi elég magas, szóval ez nem mérvadó, hogy olyan férfiakkal van együtt rengeteg nő.

2012. jan. 21. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!