Kinek mi a hobbija? Mit csinál a szabadidejében egy átlagos egyetemista?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 19:54
1/24 anonim válasza:
Barkácsolok, egész pontosan napelemes modelleket építek :D
2/24 anonim válasza:
Gitározom, olvasok, festek, bulizom.:)
22L
3/24 A kérdező kommentje:
Mi az a napelemes modell?Mit jelent az,hogy bulizol(pia,kocsma)?
2011. jún. 26. 20:09
4/24 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy átlagos egyetemista. Nem számok, hogy átlagot lehessen vonni.
Én pl. olvasok, gitározom, de mindenki más mással tölti a szabadidejét.
5/24 anonim válasza:
Rendelek az interneten selejtes vagy csökkent minőségű cellákat, pl építettem egy kis napelemes autómodellt 6 voltos DC motorral meg panelekkel illetve plexi erősítéssel és alumínium vázzal.
6/24 anonim válasza:
Én zongorázom, éneklek, néha koncerteken is fellépek (komolyzenével), és kb. ennyi, a többi "szabadidőmben" vezetem a háztartást és gardírozom a kistestvéreimet.
7/24 A kérdező kommentje:
Aha és csináltok valamit a szakotokkal kapcsolatban?
2011. jún. 26. 20:31
8/24 anonim válasza:
pár ezres puzzle-kat rakok, játszom a kutyával, barátnőkkel csavargok,filmet nézek, közben popcornt majszolok
és angolozok
21L
9/24 anonim válasza:
Mivel fizikus vagyok kedves kérdező és félvezető technikával foglalkozom ezért amit írtam a szakomhoz tartozik :)
10/24 A kérdező kommentje:
Hova csavarogtok???
Fizikus,végre valaki,aki komolyan veszi a szakját,és a szabadidejét is ezzel tölti!
2011. jún. 26. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!