Honnan tudhatom meg hogy a hangom különleges vagy átlagos?
tudok énekelni ,de valahogy arra sosem kaptam választ h különleges adottsággal rendelkeznék..
Azt már mondták hogy tehetséges vagyok ,de pont a leglényegesebbre nem kaptam választ ..
Honnan tudhatom meg ?
Vagy ezt érezi az ember ?
help:S
én is énekelek ha van kedved küld át emailen
rillala@citromail.hu
Hát ezt egy másik amatőr nem fogja tudni eldönteni.
Tehetség = többet tudsz, mint amennyit megtanultál.
De ettől még tanulni kell.
Keresel egy énektanárt, pár hónapon belül kiderül, mi van. A kiemelkedő tehetséget is el lehet rontani, és átlagos hangról kiderülhet 1-2 év kemény munka után, hogy nem is olyan átlagos.
Az is számít, ki mennyire tanítható (technikailag).
De ez csak egy része a dolognak, a másik az előadóművészet. Ha nincsenek gondolataid, akkor üres lesz az előadás, bármilyen tökéletes a technika.
És hiába jó az előadásmód, ha nincs mögötte technika, akkor nevetséges az egész, ráadásul állandó hagszálproblémák vannak.
Egy operaénekes
Én is énekelek, de ezt az ember nem mindig érzi... akinek nincs hallása, az azt hiszi hogy ő a következő megasztár, miközben talán nincs egy tiszta hangja sem... Én is csak azért hallom, ha hamis vagyok, mert ilyen suliba jártam.
Vedd fel a hangod és hallgasd vissza, mást nem tudok mondani.
köszönöm mindenkinek h írt !
Operaénekes neked el tudom küldeni ? Kíváncsi vagyok mit gondolsz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!