Szerinted? Nem átlagos, különleges kinézetű emberek?
2010. dec. 7. 17:14
1/17 anonim válasza:
Attól függ. A képeken levők nagyon szépek, ízlésesek, csinosak. De van, amikor vkire rossz ránézni, annyira nincsenek összhangban rajta a cuccok..
2/17 anonim válasza:
húú. nekem az elsőnek a stílusa nagyon bejön :)
birom az oylan embereket akik nem mennek a többi ember után. amúgy nézelődj itt:
lookbook.hu itt sok oylan fiú és lány van akik saját izlésük szerint öltözködnek :)
4/17 anonim válasza:
nekem nagyon bejön,ha valaki ilyen egyedi,merészségre és lazaságra vall. én bírom,ha valaki meri vállalni önmagát
5/17 anonim válasza:
Az első egész jó, a második borzalmas, a harmadik meg... fura.
6/17 anonim válasza:
Az első BORZALOM, a 2. szerintem rohadthó, a 3. elmegy:D
7/17 anonim válasza:
rohadthó: DD rohadtJó* bocsánat:D utolsó voltam.
8/17 anonim válasza:
Az első kettő tök jó, a 3. semmi kül, nem tetszik :)
9/17 anonim válasza:
Hát, ha valaki TÉNYLEG azért öltözködik úgy ahogy, mert tetszik neki, és nem azért mert felakar tünni, mert ilyenkor általában nem olyat választanak ami jól áll nekik.amúgy szép mindegyik, főleg a harmadik.
10/17 anonim válasza:
Szerintem ő például olyan :)
De amúgy az ilyen embereket nem különlegesnek mondanám, hanem olyannak, akinek nincs csúnya "profilja", ~olyan napja, h ne lenne szépen összeszedve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!