Hordasz-e combfix harisnyát egy átlagos napon, vagy csak különleges alkalomkor? Vagy akkor sem?
Figyelt kérdés
16/L vagyok, Gondolkodom, hogy veszek egy combfix harisnyát. Mennyire kényelmes ? Szoktatok ilyet hordani (harisnyanadrág helyett). Nem zavaró az a tapadós csík a csipke alatt ? Ha nincs tapadós csík, akkor hogy rögzíted hogy ne csússzon le ?2009. aug. 12. 08:29
1/2 anonim válasza:
nyár van,meleg,ilyenkor max ha páromnak öltözök be neccharisnyába 8combig ér),az harisnyakötövel
azt a normál testszinű harisnyát csak ha fázok vagy ha muszáj pl szoknyához
combfixem is van,de annyira nem szeretem,mert ha van tapados csik,ha nincs,1-2 ra után lecsuszik,a harisnyakötö meg annyira nem kényelmes.
de vegyél egyet,annyira nemdrága (nem a többezer forintossal kell kezdeni,ugyis kiszakad,arra jo az 500forintos is),és kiderül h neked mennyire tetszik
2/2 anonim válasza:
Én csak ilyen macskanadrágot hordok,de azt is télen ha hideg van.. :D harisnyám nincs is o.O nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!