Hol van magyarországhoz legközelebb Safaripark? Tudtok ajánlani egyet? Vagy valami különleges helyet ami nem egy átlagos állatkert, hanem valamiben eltér azért attól
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 23:13
2/8 A kérdező kommentje:
ezenkívül?:)
2010. márc. 3. 23:23
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én itt voltam még gimis koromban, itt azt írják hogy csődbe ment, de ha a web oldalukra kattintasz, akkor működik. Szóval 1 kis utánajárást igényel a dolog. Nagyon jó volt, az állatok szabadon mászkálnak, a kocsiból nem szabad kiszállni, jaa és delfináriumra is emlékszem. És Bécstől csak kb 30 km. Itt a link:
Üdv.
5/8 A kérdező kommentje:
ok kösz
2010. márc. 4. 09:56
6/8 anonim válasza:
Bécs környékén, épp a határon túl van egy, nem jártam még ott, de sokan dícsérik. Az rendes safari, nem állatkert.
7/8 A kérdező kommentje:
ok köszi
2010. márc. 4. 14:53
8/8 anonim válasza:
Sajnos a bécsi szafari park bezárt anyagi gondok miatt, pedig mi is terveztünk oda ellátogatni és a honlapján olvastuk a szomorú hírt. Már sok állatkertben van olyan rész ahol szabadon vannak az állatok és sétálhatsz közöttük. Pl: Nyíregyházán, Pesten, Debrecenben sétálhatsz a makik között, vagy a Madárházban, nézz utána hol vannak ezek pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!