Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kinek mi a hobbija? Mit...

Kinek mi a hobbija? Mit csinál a szabadidejében egy átlagos egyetemista?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 19:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kutyázok, olvasok, filmet nézek angolul. De a fő a kutyázás. Életmód.
2011. jún. 26. 20:36
 12/24 anonim ***** válasza:

20:23 vagyok, én csak "kényszerből" csinálom a szakom, mármint érdekel, de jobban szeretek zenélni. De a hivatásszerű zenélésre fizikailag alkalmatlan vagyok (gyenge a kezem, egy kicsit nagyobb erőltetéstől seperc ínhüvelygyulladásom van), ezért hobbi.

Amúgy a szakomhoz kapcsolódóan annyit csináltam, hogy mivel könyvtáros leszek, ha minden igaz, szakredbe raktam a könyveink jó részét, kb. 3 ezret amikor ezt tanultuk, de tervezem, hogy az összeset feldolgozzam, mert van vagy 10-12 ezer, és persze ezt fejben tartani képtelenség, főleg hogy sokat még egyikünk sem fogott a kezébe sem (kb. a könyvek felt örököltük).

2011. jún. 26. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:

A két és fél veterán motoromat próbálom rendberakni, mellette elektronikus dolgokkal próbálkozom, főleg a motorok kapcsán, itt-ott modernizálni őket.

Gépészmérnökin vagyok, járműgépész szakirányon, igaz levelezőn. Mellette főállásban szintén szerelek, heti 40 órában.

25F

2011. jún. 26. 20:58
 14/24 anonim ***** válasza:
Én olvasni szeretek, meg írok is (bár azzal nagyon lassan haladok, de ez nem lóverseny), netezni is szoktam, sokat főzök, filmeket nézek, ha erőt veszek a lustaságomon, akkor elmegyek úszni. Szoktam a barátnőimmel turkálóba járni vadászni, vagy beülünk valahova napközben kávézni, este sörözni, aztán jókat beszélgetünk. Vagy együtt filmezünk. Az egyik csoporttársammal minden héten egyszer horrort nézünk, mert imádjuk, csak mindketten olyan besz*riak vagyunk, hogy egyedül nem merjük nézni, csak ha egymásnál alszunk :)
2011. jún. 26. 21:05
 15/24 anonim ***** válasza:
Amúgy attól még komolyan veszem a szakom, hogy nem csak azzal foglalkozom. Olvasni is sokat szoktam ilyen témában is, szóval nálam ez szakirodalmat is jelent. De itthon, a lakásban egyedül igen nehéz lenne "szociálismunkáskodni" :) Viszont szoktam önkénteskedni, ha van valami értelmesebb dologra lehetőség.
2011. jún. 26. 21:07
 16/24 anonim ***** válasza:

Átlagos egyetemista nem létezik, mert mindenki értelmiségi, egyedi és különleges, bla-bla.

Moi.... zongorázok, hobbiszinten művelődöm, könyveket falok, keresem az élet értelmét, biciklizek és romokat fedezek fel, ha épp találok.

2011. jún. 26. 21:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Én olvasok, írok. Az írás nem csak hobbi nálam, szinte szenvedély, és pályázatokon is kaptam megfelelő visszajelzést. Írni még depressziós korszakomban kezdtem, de megmaradt. Mérnök info szak, tehát kockulok ezerrel. Főleg Linuxban. Jövőre fafaragó körbe akarok járni, és sportlövészetre is, bár az utóbbitól kicsit tartok, de érdekel is. Aztán ki tudja mit hoz még az élet.
2011. jún. 26. 21:26
 18/24 anonim válasza:
Sztem az gáz, ha vkinek a hobbija is a szakmájához kötődik. Az élet annyira sokszínű, miért csinálnánk ugyanazt egész nap. Én közgazdász vagyok ezért ezt kompenzálandó a szabadidőmben művészetekkel foglalkozok (irodalom, zene, festészet, kritika, film) nah meg a sport (hisz közben kell egy kis adrenalin is).
2011. jún. 26. 21:41
 19/24 anonim ***** válasza:
Színházba, koncertre járok, elvagyok a barátaimmal... meg bélyeget és kártyanaptárt gyűjtök, írok, olvasok, zenét hallgatok, netszörfölök, filmet nézek...
2011. jún. 26. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:
Fotózok, esténként kóborlok az üres utcákon és közben őrültségeket csinálok, de én csak egy kib@szott menedzser szakos hallgató vagyok így nem biztos, hogy egyetemistának számítok:)
2011. jún. 26. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!