Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lett egy nagyon hosszú kapcsolatomnak. Kis szünet, és újra ismerkednék. De a nőknek mintha teljesen elszálltak volna az igényeik. Randizni teljesen átlagos öltözetben, átlagos autóval megyek. Sohasem jön össze. Valamit elrontok?
Nem, csak már kezd olyan èrzèsem lenni, ha egy kicsit is èrdeklődik egy nő, rögtön leírod azzal, hogy jaj megtudta hogy van pènzem...
Vegyêl vissza, nem kell rögtön alsókategóriás suttyót alakítanod, csak normálisnak lenned!
Most,hogy így végigolvastam az egészet...-Szerintem neked nincs semmid csak a nagy szád.
Normális ember nem "teregeti szárítókötélre a lóvét" az előkertbe....
-de nem is dugdossa otthon a régi forgótárcsás mosógépbe és főként nem kísérletezik emberekkel
,hogy ki,hogy viszonyul a pénzhez!
Akinek ténylegesen van pénze és jó karaktere pont nem érdekli milyen szándékkal ismerkedik vele az adott szimpatikus nő,mert ha akarja úgy is megszetetteti magát,a pénze csak a magabiztosságában segíti.
Aki meg azt a valamennyit amit összekapart és "ül rajta hátha kikel"...ott zsugorgatja,védi és vigyáz a pénzre -minden nőt tesztel-vizsgál,hogy vajon megérdemli-e az adott étteremben a vacsorát?
Az meg egy beteg elméjű jácmahuszár.
Már nem is ismerkedni akar,csak azt fürkészi ő mit profitál az adott nőből...
-Ez a kérdés nekem ilyen "proli Jancsi pénzhez jutott" -de nem tudja mihez kezdjen vele meg az életével című szappanopera kezdete.
De lehet" Krisztián és a városi rohanó élet unalma" címmel is....
Igen, sok nő a pénzre hajt. Szeretik, ha ilyen olyan dolgokat kapnak, ha lehetnek valakik egy pénzes pasi mellett.
Szerintem csak légy türelmes, vannak azért kivételek.
Nekem sose számított a pénz. Maga a férfi fontos, hogy vonzódni tudják hozzá. Ha ez nincs meg, akkor lőttek az egésznek. Lehet akármekkora vagyona, nem tudnék érdekből vele lenni. Meg egyébként is, a pénz iszonyat büdös, biztos nem viselném el, csak a szerelmem kedvéért :)
34N
Utolsónak van igazsága. Kérdés ki mit ért gazdagság alatt, mert ami szerinted az, más szerint nem. Az se mindegy, hogy valaki egyszer összekuporgatott, megörökölt egy összeget aztán azt se tudja mire jó, vagy a tudása, életmódja alapján vagyonos.
Aki valóban egy szint fölött él és nem kuporgatott, az általában magához hasonlókkal érintkezik. Pl. a konditeremben ahova havi ötven a beugró nem fogsz a kasszás Irénkével összefutni, inkább az ügyvéded lányával. Akinek talán több van mint neked. Fogorvosodnél detto, éttermekben szintén.
Ha meg olcsó helyekre - is - jársz, mert azt szereted, akkor azzal az életvitellel ismernek meg, mindegy mennyid van úgyis menüt esztek. Amivel amúgy semmi baj.
Talán először magaddal kellene rendezni ki vagy, mit akarsz, kit és mit vársz az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!